Meghan și Harry, 5 ani de mariaj: cum l-a schimbat actrița pe fiul lui Charles, de la nunta lor din 2018

19 mai, 2023

Pe 19 mai 2018, Prințul Harry și Meghan Markle își legau destinele în cadrul unei nunți fastuoase, la Castelul Windsor.

Meghan si Harry GettyImages 960534728 jpg

Au trecut cinci ani de-atunci, perioadă în care viața Ducilor de Sussex a cunoscut o transformare incredibilă. Azi, îi regăsim pe foștii membri ai familiei regale britanice stabiliți în Montecito, California, și părinții a doi copii, Archie și Lilibet Diana.

În toamna anului 2015, pe atunci actrița Meghan Markle a fost întrebată într-un interviu cu cine ar ieși la o întâlnire, dintre Prinții William și Harry. Vedeta serialului Suits a răspuns fără ezitare: „Cu Harry, desigur”. Cu aproape un an mai târziu, ipoteticul avea să devină realitate.

Povestea de dragoste a lui Harry și a lui Meghan a început cu o întâlnire stabilită de prieteni comuni, în 2016, și a atins apogeul cu o nuntă regală, pe 19 mai 2018.

După ce au fost destinați inițial unei vieți în serviciul casei regale britanice, Ducele și Ducesa de Sussex au luat, în 2020, decizia de a-și trăi viața în afara instituției monarhiei.

Prima întâlnire

Harry și-a cunoscut viitoarea soție în vara lui 2016. Perechea s-a conectat online printr-o prietenă comună, prințul recunoscând că o fotografie specială a lui Meghan i-a atras atenția. „Eu și Meghan ne-am cunoscut pe Instagram. Mă uitam pe feed-ul meu și cineva care îmi era prietenă postase un videoclip cu ele două, pe modelul Snapchat. Cu urechi de câine. Acesta a fost primul lucru care mi-a atras atenția”, a mărturisit Harry în cadrul documentarului lor difuzat pe Netflix.

După ce au vorbit prin mesaje, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la clubul Soho House din Londra, când Meghan se afla în oraș pentru turneul de la Wimbledon. După cum și-a amintit ducesa în același documentar, Harry a întârziat, dar prințul s-a recompensat pentru sosirea târzie cu o prezență foarte carismatică.

În volumul Finding Freedom, un prieten al cuplului spune că Harry și Meghan deveniseră, în scurt timp, „aproape obsedați unul de celălalt”.

Logodna și nunta

Pe 27 noiembrie 2017, după doar un an de relație, Palatul Kensington a anunțat că perechea s-a logodit oficial. Harry își ceruse iubita în căsătorie cu doar două săptămâni mai devreme, în reședința lui din Nottingham Cottage și la scurt timp după ce Meghan se mutase în Marea Britanie.

La șapte luni după ce Harry a pus mult așteptata întrebare, el și Meghan s-au căsătorit la Capela Sfântul George de la Castelul Windsor, pe 19 mai 2018, perechea devenind Ducele și Ducesa de Sussex. Recepția lor a avut loc la Frogmore House, acolo unde Idris Elba a oferit divertismentul muzical, George Clooney a servit băuturi oaspeților și Serena Williams a fost una dintre domnișoarele de onoare ale miresei.

Cuplul a anunțat că așteaptă primul lor copil la cinci luni de la nuntă, iar acesta, botezat Archie Harrison, a venit pe lume la 6 mai 2019. Pe 4 iunie 2021, s-a născut și mezina Lilibet Diana, fetița celor doi văzând lumina zilei în America, în reședința familiei de Sussex din Montecito, acolo unde Harry și Meghan s-au mutat permanent în iulie 2020.

Meghan Markle și Prințul Harry la New York, Profimedia (2) jpg

Restul e o istorie știută, cu bune și cu rele, a celui mai controversat cuplu regal din lume...

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg