Meghan și Harry ai Japoniei. Fosta Prințesă Mako după ce s-a măritat cu un om de rând are o nouă viață

26 octombrie, 2022
Mako și Kei Komuro, Getty (2) jpg

Viață total schimbată pentru fosta Prințesă Mako a Japoniei. A rămas fără titlu după ce s-a măritat cu un om de rând.

Iată ce mult s-a schimbat viața pentru fosta Prințesă Mako, care a renunțat la viața sa de huzur pentru iubire.

Mako și soțul Kei Komuro și-au găsit echilibrul la New York, trăiesc o viață frumoasă și tihnită și au hobby-uri admirabile, cum ar fi voluntariatul la Muzeul Metropolitan.

A trecut un an de când Mako și-a făcut bagajele regale pentru a începe o nouă viață alături de soțul său, Kei Komuro, la New York. Adesea numiți Meghan și Harry ai Japoniei, cei doi se străduiesc să se bucure la maxim de viață în ”țara tuturor posibilităților”.

Kei Komuro a trecut examenele, în sfârșit, și poate profesa avocatura la New York. Bărbatul picase anterior de două ori.

După ce a absolvit Dreptul la Universitatea Fordham, Kei Komuro și-a găsit post la o firmă de avocatură. Iar Mako, chiar dacă se află la mii de kilometri distanță de țara natală, are grijă să se înconjoare de cultura japoneză. Drept urmare, colaborează cu Muzeul din New York. Ea se ocupă de expozițiile ce țin de Asia. Mako a absolvit Universitatea Creștină Internațională și este licențiată în moștenirea culturală și artistică. Mai mult, a studiat istoria artei la Universitatea din Edinburgh și are masterat în studierea galeriilor de artă de la Universitatea Leicester.

Tânărul cuplu demonstrează că se află pe picioarele sale și dă un semnal de stabilitate, având în vedere că plătesc 4000 dolari chirie pe lună pentru un apartament de lux, cu un singur dormitor.

Mako și Kei și-au anunțat intenția de a se căsători în septembrie 2017, iar Prințesei i s-a cerut să părăsească familia imperială, dacă are de gând să se mărite cu un om de rând. Mako a renunțat la titlurile sale regale pentru a se mărita cu Komuro și a refuzat o recompensă de 1.3 milioane de dolari din partea guvernului japonez. Banii se oferă în mod tradițional femeilor care-și pierd statutul regal în urma căsătoriei.

Amorezii care au luptat atât pentru dragostea lor s-au luat într-un final pe 26 octombrie 2021, în cadrul unei ceremonii private, foarte diferită de fastul unei nunți regale.

Mako este fiica cea mare a Prințului Akishino și a Prințesei Kiko.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg