Meghan şi Harry au ales o bonă de la Hollywood pentru copilul lor?

19 decembrie, 2018
1 harry meghan jpg jpeg

Ducesa de Sussex mai are câteva luni până va aduce pe lume primul copil, iar lucruri precum camera copilului, geanta de maternitate ori găsirea unei bone potrivite sunt detalii pe care fosta actriţă le vrea rezolvate cât mai curând posibil.

S-a zvonit deja că Ducii de Sussex au ales o bonă de la Hollywood, prin mâinile căreia au trecut zeci de odrasle celebre. Numele ei este Connie Simpson, o femeie de culoare din SUA, care i-a ajutat pe George şi Amal Clooney cu gemenii lor, dar şi pe Justin Timberlake şi Jessica Biel cu micuţul Silas, şi Jessica Alba cu mezinul ei.

image

Ei bine, adevărul este că Ducii de Sussex n-au luat legătura cu aceasta, reprezentantul lui Connie Simpson infirmând zvonurile apărute: ”Doamna Simpson nu a vorbit cu Ducii de Sussex şi nici nu a fost contactată de ei”, a fost declaraţia reprezentantului celebrei bone.

image

Nu ştim, aşadar, cine îi vor ajuta pe Harry şi Meghan cu primul lor născut. O variantă ar fi mama Ducesei de Sussex, Doria, căreia i s-a pregătit deja o cameră la Frogmore House. Totuşi, nu excludem varianta în care cei doi apelează la serviciile unei bone pregătite special, aşa cum se întâmplă în cazul Ducilor de Cambridge.

image

Maria Teresa Turrion Borrallo şi-a făcut apariţia în viaţa Ducilor de Cambride în 2013, când Prinţul George s-a născut. De atunci, bona de origine spaniolă a avut grijă de toţi cei trei copii ai Ducilor. Ea a fost pregătită la Norland School, unde a învăţat atât noţiuni teoretice, cât şi practice despre cum să creşti şi îngrijeşti un copil cu sânge albastru.

image


Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințesa Charlotte foto  Getty jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Regina Camilla (14) jpg
Kate, Camilla și Charles, Profimedia jpg
meghan - harry
Principele Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia  Instagram (5) jpg
Prințul William, Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance  GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles foto  GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printesa Leonor (1) jpg