Meghan și Harry freamătă în fața unui eveniment important de familie, înaintea vizitei iminente în Anglia

30 mai, 2023

Este mare eveniment pentru Ducii de Sussex, în această săptămână. Rămâne de văzut dacă le-a trecut supărarea pe jurnaliști și dacă vor mai difuza imagini de la aniversare.

FotoJetSussexsicopiii jpg

Căci micuța Lilibet Diana împlinește pe 2 iunie 2 ani! Aniversarea de anul acesta va fi foarte diferită de anul trecut, când micuța roșcovană a fost sărbătorită de însăși Regina Elisabeta a II-a, care i s-a dedicat întru totul, deși în Marea Britanie celebrarea Jubileului de Platină era în toi.

Acesta este unul din lucrurile minunate făcute de Ducii de Sussex, căci suverana a fost foarte încântată să-și cunoască strănepoata, pe care nu o mai văzuse până atunci.

Ne așteptăm la o nouă imagine cu Lilibet Diana, actualizată, la 2 ani. Căci micuța este acum prințesă recunoscută, iar în familiile regale este tradiție ca la fiecare aniversare să fie făcut public noul portret regal.

Pentru Meghan Markle și Prințul Harry, aniversările sunt foarte importante și celebrate cu mare fast, dar în familie. Este posibil ca micuța prințesă să aibă parte de o petrecere intimă în superba grădină din Montecito, mai ales în urma incidentului recent, ne așteptăm ca regula de bază a Ducilor de Sussex să fie intimitatea.

Cei doi au fost foarte zguduiți după ce au avut parte de o experiență nefericită, când un grup de paparazzii i-au urmărit prin New York, după ce plecaseră de la o festivitate de premiere.

Mai mult ca sigur, paza a fost întărită. Însă pe ducele de Sussex îl așteaptă o nouă plecare înspre Londra! Prințul Harry se va pregăti să revină în Marea Britanie pentru a depune mărturie în legătură cu reclamația sa împotriva Mirror Group Newspapers (MGN), cu privire la o presupusă colectare ilegală de informații.

Exact după ziua lui Lili, Harry va pleca. El a fost în UK cu o lună înainte, la încoronarea Regelui Charles, și a revenit la timp pentru a-și sărbători primul născut, pe Archie, care a împlinit 4 ani. Anul trecut, Lilibet a avut un savuros tort de fructe, pe care cofetăria care l-a realizat l-a prezentat în social media, cu mândrie.

tortul lui Lilibet (3) jpg

Nu se știe dacă anul acesta Meghan Markle va mai oferi acest gen de detalii. Anul trecut, Ducesa a prezentat primul portret al micuței prințese, o imagine adorabilă cu micuța în iarbă.

lilibet mica jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg