Meghan și Harry freamătă în fața unui eveniment important de familie, înaintea vizitei iminente în Anglia

30 mai, 2023

Este mare eveniment pentru Ducii de Sussex, în această săptămână. Rămâne de văzut dacă le-a trecut supărarea pe jurnaliști și dacă vor mai difuza imagini de la aniversare.

FotoJetSussexsicopiii jpg

Căci micuța Lilibet Diana împlinește pe 2 iunie 2 ani! Aniversarea de anul acesta va fi foarte diferită de anul trecut, când micuța roșcovană a fost sărbătorită de însăși Regina Elisabeta a II-a, care i s-a dedicat întru totul, deși în Marea Britanie celebrarea Jubileului de Platină era în toi.

Acesta este unul din lucrurile minunate făcute de Ducii de Sussex, căci suverana a fost foarte încântată să-și cunoască strănepoata, pe care nu o mai văzuse până atunci.

Ne așteptăm la o nouă imagine cu Lilibet Diana, actualizată, la 2 ani. Căci micuța este acum prințesă recunoscută, iar în familiile regale este tradiție ca la fiecare aniversare să fie făcut public noul portret regal.

Pentru Meghan Markle și Prințul Harry, aniversările sunt foarte importante și celebrate cu mare fast, dar în familie. Este posibil ca micuța prințesă să aibă parte de o petrecere intimă în superba grădină din Montecito, mai ales în urma incidentului recent, ne așteptăm ca regula de bază a Ducilor de Sussex să fie intimitatea.

Cei doi au fost foarte zguduiți după ce au avut parte de o experiență nefericită, când un grup de paparazzii i-au urmărit prin New York, după ce plecaseră de la o festivitate de premiere.

Mai mult ca sigur, paza a fost întărită. Însă pe ducele de Sussex îl așteaptă o nouă plecare înspre Londra! Prințul Harry se va pregăti să revină în Marea Britanie pentru a depune mărturie în legătură cu reclamația sa împotriva Mirror Group Newspapers (MGN), cu privire la o presupusă colectare ilegală de informații.

Exact după ziua lui Lili, Harry va pleca. El a fost în UK cu o lună înainte, la încoronarea Regelui Charles, și a revenit la timp pentru a-și sărbători primul născut, pe Archie, care a împlinit 4 ani. Anul trecut, Lilibet a avut un savuros tort de fructe, pe care cofetăria care l-a realizat l-a prezentat în social media, cu mândrie.

tortul lui Lilibet (3) jpg

Nu se știe dacă anul acesta Meghan Markle va mai oferi acest gen de detalii. Anul trecut, Ducesa a prezentat primul portret al micuței prințese, o imagine adorabilă cu micuța în iarbă.

lilibet mica jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg