Meghan şi Harry, încă o lovitură pentru familia regală. Regina a fost din nou trădată: "Se poartă ca un copil care bate din picioare pentru a obţine ce îşi doreşte"

14 martie, 2022
5 hav jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor lipsi de la slujba de pomenire a Prinţului Philip.

„Ducele nu se întoarce în Marea Britanie la sfârşitul lunii martie, dar speră să-şi viziteze bunica cât mai curând posibil”, a spus purtătorul de cuvânt al familiei.

Harry duce încă o luptă cu Ministerul de Interne după ce a solicitat ca protecţia să îi fie sporită atunci când va ajunge în Marea Britanie cu cei dragi.

Deşi toată lumea aştepta ca Harry să o ia pe Meghan şi să participe la comemorarea Prinţului Philip, care a murit în aprile anul trecut, la vârsta de 99 ani, ba mai mult  să o prezinte în cele din urmă pe fiica lor de 9 luni, Lilibet, familiei regale, se pe pare că prinţul are alte planuri.

Harry invocă lipsa securităţii şi ezită să îşi facă apariţia la Westminster Abbey pe 29 martie.

Regina va avea alături în acea zi alţi membri ai familiei regale, inclusiv pe tatăl lui Harry, Prinţul Charles, şi fratele său, Prinţul William, dar şi pe Prinţul Andrew, căzut în dizgraţie după scandalul în care a fost implicat.  Harry şi Markle nu au fost niciodată împreună în Marea Britanie de când au renunţat la îndatoririle regale în martie 2020.

Luna trecută, Harry a declarat că familia sa nu se poate întoarce acasă, deoarece este prea periculos, a spus reprezentantul său. El a susţinut că Guvernul nu îi permite să plătească pentru protecţia Poliţiei în timpul în care familia sa se află în Marea Britanie. Harry a lansat oferta după ce a fost urmărit de un grup de fotografi la un eveniment caritabil, vara trecută, la Londra.

În America, Harry şi Meghan plătesc o echipă privată care le asigură paza, dar aceasta nu are nicio autoritate în Marea Britanie.

Harry a participat la înmormântarea bunicului său în aprilie 2021, dar Meghan care la acea vreme era însărcinată cu Lilibet, a rămas în SUA.

Expertul regal Angela Levin îl critică pe Harry şi spune că se poartă ca un copil care bate din picioare pentru a obţine ce îşi doreşte şi că mişcarea lui echivalează cu un  „şantaj”, asta pentru că ducele renunţă să mai participle la evenimentele majore în ultimul moment, asta pentru a se asigura că va beneficia de o securitate sporită în Marea Britanie. Levin crede că Harry o face în acest fel şi pe regină să sufere, care încă nu şi-a revenit după cel ce i-a fost soţ timp de 73 de ani, şi nici nu îşi poate vedea nepoata.

"A înţeles totul greşit. Dacă vine la un eveniment regal, primeşte protecţia Poliţiei, dar nu şi dacă iese să se distreze cu prietenii. Totul este despre el”, nu pentru bunica lui. Ceremonia de la sfârşitul acestei luni, una în care va fi onorat bunicul său iubit, probabil că va adăuga şi mai multă tensiune în relaţia sa cu familia regală.Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg