Meghan şi Harry, planul dramatic de revenire în familia regală. Ce dorinţă au cei doi de la Prinţul Charles

2 martie, 2022
2 mego1 jpg jpeg

Meghan Markle şi Prinţul Harry speră să se întoarcă în Marea Britanie ca „regali cu jumătate de normă” atunci când Prinţul Charles va urca pe tron, susţine un expert regal.

Ducele şi  ducesa de Sussex s-au retras de la îndatoririle regale în urmă cu doi ani. De când au părăsit Anglia, Meghan şi Harry s-au implicat în activităţi filantropice şi au semnat contracte cu companii mari, cum ar fi Netflix şi Spotify.

Harry, 37 de ani, şi Meghan, 40 de ani, s-au mutat în SUA, unde locuiesc cu cei doi copii ai lor – Archie şi Lilibet.

stanga
dreapta
2 mego1 jpg jpeg
3 mego2 jpg jpeg
4 mego3 jpg jpeg
5 mego4 jpg jpeg
5 harry meg archie si lilibet jpg jpeg

De când a plecat, Harry a venit în Marea Britanie doar de două ori , dar niciodată împreună cu familia. De asemenea, Ducele a demarat recent un proces după ce a susţinut că familia sa are nevoie de protecţie suplimentară atunci când se va afla în Anglia. 

Acum, un expert regal susţine că faimosul cuplul s-ar putea întoarce la viaţa regală. Tom Quinn a mărturisit într-un podcast că ducele şi ducesa de Sussex nu exclud o revenire în familia regală în viitor. “O persoană din interior mi-a spus un lucru interesant,  că atât Meghan, cât şi Harry cred că atunci când cel mai mare membru al familiei regale va muri, cu alte cuvinte regina,ar putea foarte bine să se întoarcă şi să fie regali cu jumătate de normă, lucru pe care şi l-au dorit întotdeauna”.

„Vor ca timp de şase luni să îşi exercite îndatoririle regale în Anglia, iar alte şase luni să fie în State.

„Regina Elisabeta a spus că acest lucru nu se poate întâmpla, dar cred că Meghan şi Harry speră că Charles le va accepta dorinţa, pentru că este mult mai modern, şi le va spune: „Bine, Harry, dacă vrei să fii în familia regală cu jumătate de normă, e un lucru bun”.

„Nu cred că Harry şi Meghan chiar îşi doresc să-şi petreacă tot timpul în Statele Unite şi să nu facă parte din familia regală, pur şi simplu nu vor să o facă tot timpul”.

Expertul susţine că, în ciuda mărturisirilor sale, Harry nu a avut niciodată intenţia de a deteriora instituţia regală.

În schimb, Tom susţine că Harry vrea să-şi găsească un rol în toată această poveste. „Nu cred că Harry vrea să distrugă familia regală. Cred că  vrea să îşi găsească un rol în interiorul ei”.

„El nu are cu adevărat un rol în familia regală pentru că este mai degrabă o rezervă, nu este moştenitorul, dar mai sunt multe spitale de deschis, întâlniri la care să meargă, organizaţii caritabile de susţinut. Ar putea avea un rol limitat, dar în California ce poate face?

„Deci nu cred că vrea să se despartă de familia regală, dar este îndrăgostit nebuneşte de Meghan şi vrea să o facă fericită”.