Și-au călcat pe inimă de dragul Reginei! Meghan și Harry s-au întâlnit cu Kate Middleton și Camilla

2 iunie, 2022
regina722 jpg

Au lăsat toate resentimentele la o parte pentru a fi aproape de Regină în cele patru zile de Jubileu.

Meghan s-a alăturat soțului ei și familiei regale, inclusiv ducesei de Cambridge și ducesei de Cornwall, pentru a urmări evenimentul militar spectaculos de pe terenul Whitehall.

Ducesa de Sussex a fost văzută la una dintre ferestrele Palatului Buckingham cu vedere la Horse Guards Parade, de unde a urmărit parada Trooping the Color, împărtășind un moment adorabil cu trei tineri membri ai familiei regale. Meghan, care a revenit, ieri, în Marea Britanie cu Prințul Harry, a fost fotografiată în timp ce schimba câteva impresii cu Savannah, Phillips, Lena și Mia Tindall.

Frumoasa brunetă pare că se apropie de Savannah, care aparent este gata să-i dea un pupic. Copiii au părut încântați de păcăleala dulce a ducesei, care , la un moment dat, le face semn să păstreze tăcerea.

Deși nu a fost văzut printre ceilalți membri ai familiei regale, prințul Harry a fost și el prezent.

Meghan și Harry și-au făcut astfel prima apariție la Jubileul Reginei, care marchează cei 70 de ani petrecuți de aceasta pe tron.

Ducii de Sussex au participat ultima dată împreună la un eveniment regal regală în urmă cu doi ani, când au mers la Westminster Abbey pentru slujba de Ziua Commonwealth-ului.

Câteva zile mai târziu, cei doi au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California. După paradă, Meghan și Harry nu vor păși pe balconul Palatului Buckingham alături de Regină.

Ducii de Sussex urmează să-i aducă și pe Archie și Lilibet la reuniunea publică de familie. Copiii își vor cunoaște, în sfârșit, verii , pe George, Charlotte și Louis.

Lilibet, care face pe 4 iunie un an, nu a fost niciodată prezentată rudelor ei regale, în timp ce Archie nu a mai fost în Marea Britanie de când avea șase luni. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg