Meghan şi Harry, puşi la zid de Thomas Markle. Ce acuzaţii li se aduc celor doi: "E o palmă pentru Regină!"

5 aprilie, 2022
6 megi7 jpg jpeg

Thomas Markle lansează un nou atac zdrobitor asupra lui Meghan şi Harry pentru că au evitat slujba memorială a Prinţului Philip . El consideră decizia de neiertat şi o „palmă pentru Regină”.

Ducele şi ducesa de Sussex au rămas la conacul lor de 14 milioane de dolari din Montecito, în timp ce membrii familiei regale, inclusiv Regina, în ciuda problemelor recente de sănătate, s-au adunat, săptâmâna trecută, la Londra, la emoţionantul eveniment.

Harry, care urmează să călătorească în Olanda într-o săptămână pentru a participa la Jocurile Invictus, a refuzat să călătorească după o dispută cu privire la securitatea sa.

stanga
dreapta
1 harry si meghan png png
2 mego1 jpg jpeg
3 mego2 jpg jpeg
4 mego3 jpg jpeg
5 mego4 jpg jpeg
6 megi7 jpg jpeg

Ducele, în vârstă de 37 de ani, a făcut o contestaţie juridică împotriva Ministerului de Interne după ce i s-a spus că nu i se va mai acorda „acelaşi grad” de securitate personală atunci când va ajunge din SUA, deşi s-a oferit chiar el să plătească pentru asta.

Cu toate acestea, Thomas Markle crede că nu există „nicio scuză” pentru că a ratat ceremonia de la Westminster Abbey. 

„Nu ştiu care a fost motivul, dar nu există nicio scuză. E o palmă pentru Regină. E de neiertat. Poporul britanic nu îi va ierta pentru asta şi nu ar trebui”.

Decizia lui Harry a fost criticată şi de Richard Griffin, care a petrecut 14 ani ca ofiţer şi i-a oferit protecţie Prinţul Philip. “Prinţul Philip a fost bunicul lor, aşa că, evident, William a avut o pregătire excelentă şi a învăţat  multe lucruri de la el. Sper doar ca Harry să ia aminte la unele dintre aceste lucruri.„Harry nu a fost aici, iar asta a fost o mare dezamăgire pentru toată lumea. Oamenii vorbeau despre asta. Toate aceste prostii despre cum nu a putut obţine protecţie, în ceea ce mă priveşte reprezintă o scuză jalnică. Ar fi trebuit să fie aici pentru a-şi onora bunicul. La sfârşitul zilei, dacă era atât de îngrijorat ăn privinţa securităţii, ar fi putut rămâne cu fratele şi tatăl său, care au o securitate minunată şi ar fi fost mai mult decât în ​​siguranţă”, a spus el.

Harry a fost ultima dată în Marea Britanie în urmă cu opt luni pentru a inaugura împreună cu fratele său, Prinţul William, statuia regretatei sale mame Diana, Prinţesa de Wales.

Cu toate acestea, el intenţionează să zboare la Haga în Ţările de Jos în două săptămâni pentru a participa la Jocurile Invictus. Jocurile se desfăşoară în perioada 16 - 22 aprilie, ceea ce înseamnă că Harry ar avea ocazia să-şi viziteze bunica, care va împlini 96 de ani pe 21 aprilie. Luna trecută, purtătorul de cuvânt al Ducelui a confirmat că nu se va întoarce în Marea Britanie pentru ceremonia Prinţului Phili,  dar a susţinut că că îşi va vizita bunica în curând.