Meghan și Harry, zguduiți de ce li s-a întâmplat, îndurerați! Nimeni din familia regală nu i-a contactat

18 mai, 2023

Familia Prințului Harry păstrează tăcerea în cazul șocantei urmăriri din New York, după seara de gală unde Meghan Markle fusese premiată.

harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg

Cu ce gust amar au terminat seara Ducii de Sussex! O aveau alături și pe mama lui Meghan, Doria, care i-a însoțit la festivitatea de premiere de marți seară. Din păcate, ca un coșmar ce se tot repetă, de parcă Prințul Harry nu era destul de afectat de moartea mamei sale, hăituită prin Paris de paparazzi, iată că a avut nefericita ocazie de a experimenta sentimentul. Și potrivit publicației Page Six, nimeni din familia regală britanică nu a încercat să-i contacteze și să-i întrebe de sănătate.

Presa mondenă a numit hăituirea din mașină aproape ”fatală”, iar fanii Ducilor sunt de-a dreptul în șoc!

Potrivit sursei citate, nici Regele Charles al III-lea, nici Regina Camilla, nici Prințul William, nici Kate Middleton nu i-au contactat pe Ducele și Ducesa de Sussex în legătură cu incidentul, care a avut loc marți seara.

Reprezentanții de presă de la Palat nu au comentat în niciun fel cererea PageSix de a cataloga situația. Nici reprezentanții lui Meghan și ai lui Harry nu au putut fi contactați. Însă un apropiat al Ducilor de Sussex a mărturisit sursei citate că atât Meghan, cât și Harry sunt zguduiți și foarte supărați după ce paparazzii i-au urmărit în mașină aproape două ore.

Cuplul, împreună cu mama fostei actrițe, Doria Ragland, a fost urmărit de fotografi după ce a părăsit Teatrul Ziegfeld, unde Meghan Markle a fost premiată de Gloria Steinem, în cadrul festivității dedicate femeilor implicate în susținerea altor femei, Premiile Women of Vision.

Meghan Markle și Prințul Harry la New York, Profimedia (5) jpg

 „Aseară, Ducele și Ducesa de Sussex, cât și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală! Un grup foarte agresiv de paparazii i-a hăituit!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex într-o declarație pentru Page Six, miercuri.

„Această urmărire necruțătoare, care a durat peste două ore, a dus la mai multe coliziuni, în care au fost implicați alți șoferi pe traseu, pietoni și doi ofițeri de poliție din New York.”

Doria Ragland, Meghan Markle si Printul Harry in New York   profimedia 0776519515 jpg

Se pare că mama ducesei a fost îngrozită de eveniment.

”Este firesc ca oamenii să fie curioși în legătură cu viața unor persoane publice, însă niciodată siguranța acestora nu trebuie amenințată din acest motiv”, a mai spus reprezentantul lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

Departamentul de poliție din New York anchetează acum incidentul și confirmă că mai multe echipe de polițiști i-au ajutat pe agenții de pază ai Ducilor de Sussex să le asigure acestora protecția.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg