Meghan și prințul Harry vor îmbina tradițiile britanice cu cele americane la nuntă. Detalii inedite legate de marele eveniment!

Citeste tot despre:

, ,

Cu două săpămâni înainte de nuntă apar noi speculații despre ziua de 19 mai 2018, sâmbăta în care Meghan Markle și prințul Harry își vor uni destinele. Toată lumea este curioasă să vadă ce rochie de mireasă a ales fosta actriță, cum va arăta buchetul sau ce arome va avea tortul.

Totuși, există câteva detalii pe care puțini le-au luat în vedere. Ce tradiții vor respecta mirii la nuntă și cum vom îmbina specifiul americanilor, căci Meghan Markle s-a născut în SUA, cu tradițiile britanice, mai ales că vorbim de o nuntă în Familia Regală a Marii Britanii.

Se așteaptă ca perechea să respecte o serie de tradiții ale familiei regale, inclusiv plimbarea cu trăsura pentru a saluta mulțimea, dar se crede că vor exista și câteva influențe americane. E drept că atmosfera va fi mai detașată, iar rigorile nu vor fi la cote înalte ca în cazul nunții dintre prințul William și Kate Middleton, Harry nefiind printre primii în linia de succesiune la tron. Acum, după nașterea celui de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, prințul Harry ocupă locul 6 în ierarhie, după tatăl lui, Charles, fratele William și cei trei nepoți, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Acest lucru le oferă mai multă libertate celor doi îndrăgostiți de a se abate puțin de la reguli și de a-și pune amprenta pe propria nuntă.

Citește ce tradiții vor respecta mirii!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA