Meghan, verde de invidie: “Kate Middleton a devenit un superstar în SUA. Are grație și atitudine regală."

15 decembrie, 2022

Este deja bine-cunoscută rivalitatea mută dintre Meghan Markle și cumnata sa, Kate Middleton. Iar prima, are acum și mijlocul necesar pentru a trimite săgeți spre a doua: documentarul a cărui a doua serie va fi difuzat, astăzi, 15 decembrie, pe Netflix.

Un documentar care a apărut imediat după vizita de mare succes a Prinților de Wales în America și al cărui trailer a fost difuzat chiar atunci când când Kate și William erau primiți cu mare pompă la Boston.

Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   GettyImages 1446349692 jpg

Cu toate acestea, mulți au admirat eleganța Prinților de Wales, care nu s-au lăsat distrași de apariția acestui trailer fix atunci când reflectoarele se aflau pe ei, în turneul lor din America. Mai mult, William și Kate au dat o replică plină de clasă acestei încercării a Ducilor de Sussex, arătând cât se poate de regal la gala Earthshot, organizată la Boston, pe 2 decembrie. Mai frumoasă ca oricând, purtând colierul cu smaralde al Prințesei Diana la o rochie lungă, verde-brotac, închiriată cu doar 90 de dolari (pentru a respecta dress code-ul evenimentului cu temă ecologistă), Kate a fost, pentru o zi, regina Americii.

“Kate a devenit un superstar fără să pună piciorul aici, în America. Ea întruchipează tot ce așteaptă americanii de la o prințesă destinată să devină regină – frumusețe, grație și atitudine regală. Prințesa de Wales navighează deasupra oricărui scandal regal care face titlul zilei”, spune jurnalistul american Christopher Andersen. Observăm, ce-i drept, interesul net superior pentru Kate, în defavoarea lui William, din partea admiratorilor regali și a publicului, în general.

Suntem siguri că prințul este perfect conștient că soția sa este cel mai mare atu al său în această campanie de a se face populari ca Prinți de Wales, la fel cum s-a întâmplat și cu părinții lui, Charles și Diana. Însă, spre deosebire de Regele Charles, iritat la maximum că lumea era mai interesată de rochiile Dianei decât de ce-avea el de spus, William este mândru de soția lui. Iar Kate îi este cu adevărat o aliată.

În ciuda împunsăturilor primite de la cumnații lor, Prinții de Wales au avut un impact impresionant asupra presei americane. Publicația Boston Herald a titrat că viitoarea regină Kate a strălucit la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot, în timp ce The New York Post a mers mai departe și a descris întreaga gală de la Boston ca fiind un "home run" (termen din sport care descrie o lovitură de succes) pentru viitorii suverani ai Angliei.

Mai multe despre rivalitatea dintre Ducii de Sussex și Prinții de Wales citește în noul număr al revistei OK!, acum pe piață.

OK330 01 Coperta 1 png

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}