Meghan, verde de invidie: “Kate Middleton a devenit un superstar în SUA. Are grație și atitudine regală."

15 decembrie, 2022

Este deja bine-cunoscută rivalitatea mută dintre Meghan Markle și cumnata sa, Kate Middleton. Iar prima, are acum și mijlocul necesar pentru a trimite săgeți spre a doua: documentarul a cărui a doua serie va fi difuzat, astăzi, 15 decembrie, pe Netflix.

Un documentar care a apărut imediat după vizita de mare succes a Prinților de Wales în America și al cărui trailer a fost difuzat chiar atunci când când Kate și William erau primiți cu mare pompă la Boston.

Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   GettyImages 1446349692 jpg

Cu toate acestea, mulți au admirat eleganța Prinților de Wales, care nu s-au lăsat distrași de apariția acestui trailer fix atunci când reflectoarele se aflau pe ei, în turneul lor din America. Mai mult, William și Kate au dat o replică plină de clasă acestei încercării a Ducilor de Sussex, arătând cât se poate de regal la gala Earthshot, organizată la Boston, pe 2 decembrie. Mai frumoasă ca oricând, purtând colierul cu smaralde al Prințesei Diana la o rochie lungă, verde-brotac, închiriată cu doar 90 de dolari (pentru a respecta dress code-ul evenimentului cu temă ecologistă), Kate a fost, pentru o zi, regina Americii.

“Kate a devenit un superstar fără să pună piciorul aici, în America. Ea întruchipează tot ce așteaptă americanii de la o prințesă destinată să devină regină – frumusețe, grație și atitudine regală. Prințesa de Wales navighează deasupra oricărui scandal regal care face titlul zilei”, spune jurnalistul american Christopher Andersen. Observăm, ce-i drept, interesul net superior pentru Kate, în defavoarea lui William, din partea admiratorilor regali și a publicului, în general.

Suntem siguri că prințul este perfect conștient că soția sa este cel mai mare atu al său în această campanie de a se face populari ca Prinți de Wales, la fel cum s-a întâmplat și cu părinții lui, Charles și Diana. Însă, spre deosebire de Regele Charles, iritat la maximum că lumea era mai interesată de rochiile Dianei decât de ce-avea el de spus, William este mândru de soția lui. Iar Kate îi este cu adevărat o aliată.

În ciuda împunsăturilor primite de la cumnații lor, Prinții de Wales au avut un impact impresionant asupra presei americane. Publicația Boston Herald a titrat că viitoarea regină Kate a strălucit la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot, în timp ce The New York Post a mers mai departe și a descris întreaga gală de la Boston ca fiind un "home run" (termen din sport care descrie o lovitură de succes) pentru viitorii suverani ai Angliei.

Mai multe despre rivalitatea dintre Ducii de Sussex și Prinții de Wales citește în noul număr al revistei OK!, acum pe piață.

OK330 01 Coperta 1 png

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg