Melania Trump și Prințul Harry se vor întâlni. Cu ce ocazie?

Casa Albă a anunțat, joi, printr-un comunicat oficial, că Prima Doamnă a Americii va merge într-o delegație oficială, unde se va întâlni cu Prințul Harry al Marii Britanii. Cu ce ocazie, veți vedea imediat!

Până acum, Melania doar l-a însoțit pen Donald Trump la diverse evenimente oficiale. În septembrie, însă, Prima Doamnă a Americii va avea de dus la capăt o primă îndatorire solo. Ea va zbura la Toronto, unde i se va alătura Prințului Harry pentru Jocurile Invictus.

Melania a anunțat, prin respectivul comunicat oficial, că e nerăbdătoare să se alăture Prințului Harry în cea de-a treia ediție a Jocurilor Invictus, o competiție a sportivilor paralimpici, care are loc în Toronto, Canada.

”Am fost emoționată de succesul inaugurării Jocurilor Invictus, care a avut loc în Londra în 2015, și de cea de-a doua ediție din Orlando, Florida, 2016. În doar doi ani, Jocurile Invictus a permis a sute de militari răniți și femei din diferite țări să participe la competiții sportive adaptate lor, ceea ce reprezintă o inițiativă de lăudat și de sprijinit. Sunt onorată de oportunitatea de a reprezenta țara noastră, la ediția de anul acesta”, a declarat Melania.

Anul trecut, Michelle Obama a fost cea care s-a prezentat la Jocurile Invictus, dedicate paralimpicilor. Prințul Harry este cel care a fondat acest eveniment, în sprijinul recuperării acestor persoane.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA