Membrii publicului larg, invitaţi la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle

29 martie, 2018
harry meghan invitatii de nunta jpeg

Pregătirile sunt în toi la palat pentru marele eveniment de anul acesta - nunta Prinţului Harry cu fosta actriţă Meghan Markle. Evenimentul va avea loc pe 19 mai la Kensington Palace, iar dacă săptămâna trecută reprezentanţii regali ofereau publicului primele imagini cu invitaţiile de nuntă, foarte asemănătoare cu cele pe care le-au avut Prinţul William şi Kate Middleton, iată că viitorii însurăţei le-au făcut o surpriză simpatizanţilor.

image

Membrii publicului larg trebuie să-şi cumpere rochie şi smoking pentru cel mai urmărit eveniment - nunta regală a Prinţului Harry, iar primele persoane au primit deja invitaţia la nuntă. Ce onoare! Harry şi viitoarea lui mireasă, Meghan Markle, au invitat câţiva oameni speciali la nunta lor, pentru ca ei "să simtă că fac parte din acest eveniment".

Cuplul a început să trimită invitaţiile încă de săptămâna trecută, iar printre norocoşii care vor putea participa la eveniment este şi o elevă eminentă din Irlanda de Nord. Şcoala la care Daniella Timperley învaţă, Şcoala Gimnazială St. Louis din Ballymena, a împărtăşit vestea minunată cu prietenii de pe reţelele de socializare: "Ce săptămână a fost pentru Daniella! Nu numai că a fost numită Top Youth Volunteer 2018, dar ea a primit şi o invitaţie la nunta regală a Prinţului Harry cu Meghan Markle, ca urmare a implicării sale în proiecte caritabile."

image

Daniella, o tânără talentată, a fost desemnată cel mai bun voluntar din Irlanda la evenimentul 2018 Pramerica Spirit of Community, împreună cu un alt elev de la o şcoală din Dublin. S-a implicat în activităţi de caritate de la o vârstă fragedă, s-a implicat în proiecte care vizează sănătatea mintată, combaterea violenţei domestice, sprijinirea femeilor şi copiilor abuzaţi, aşa că nu este de mirare că Prinţul Harry şi Meghan Markle, susţinătorii unor astfel de cauze, vor să fie prezentă la cel mai special moment din viaţa lor. Tânăra şi-a câştigat locul la nuntă!

Desigur, nu oricine poate participa la nunta regală, ci doar cei la care s-au gândit Harry şi Meghan, considerând că munca lor merită răsplătită cu o asemenea surpriză.

Foto: Arhiva OK!, TwitterRecente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG