Membrul regal marcant ajuns în TIME TOP 100 ”Cei mai influenți oameni”, la 2 ani după Harry și Meghan

20 aprilie, 2023
Charles, Wales și Sussex jpg

Familia regală britanică se află din nou în Top 100 TIME ”Cei mai influenți oameni”, în 2023. În 2021, pe lista celor mai influenţi oameni din lume au fost incluși Ducii de Sussex, care au apărut inclusiv pe coperta celebrei reviste.

Este anul Maiestății Sale. Regele Charles este inclus în top 100 TIME cei mai influenți oameni, iar în luna mai va fi încoronat oficial.

Regina Elisabeta și Charles (8) jpg

Anul acesta, surpriză! Însuși Regele Charles al III-lea a fost inclus pe această listă. Revista a dezvăluit recent lista anuală a celor mai influenți 100 de oameni din lume. Tatăl prinților William și Harry este inclus în secțiunea figuri emblematice, rubrică în care îi regăsim și pe Jennifer Coolidge, Ke Huy Quan și Pedro Pascal.

Redactorul-șef britanic al Revistei Vogue, Edward Enninful, i-a făcut caracterizarea Regelui în TIME: ”Eu am crescut în partea de vest a Londrei și nu m-a atras capitolul membrii regali. Însă realizările sale au avut ecou. S-a implicat în fundațiile de într-ajutorare, a pus bazele unei organizații de caritate, a inițiat programe de integrare a comunității defavorizate. Pe atunci, nu știam cât de mult contribuia Charles în aceste proiecte. Nu era obligat să se implice în aceste lucruri. Putea să se retragă în lumea sa regală și să uite de năpăstuiți. Însă a avut mereu dorința de a contribui. În ultimii 10 ani, am avut privilegiul de a-l cunoaște mai bine pe Regele Charles, iar în 2021, am devenit ambasador internațional al fundației sale.”

Edward spune că Regele Charles nu este întotdeauna cum se așteaptă oamenii. El îl descrie pe Maiestatea Sa drept o persoană amuzantă, cu umor, încrezător, amabil, care caută mereu să-i ajute pe oamenii să se simtă în largul lor, în preajma sa. Este de notorietate deja implicarea sa în acțiuni destinate protejării mediului. Poate că monarhia nu e perfectă, dar Charles este un rege care onorează atât tradițiile, cât și viziunile futuriste. ”Monarhul conține o balanță delicată între cele două aspecte, o abilitate rară. Mă bucur să văd cum integrează câteva dintre pasiunile sale într-o eră cu totul nouă.”, a mai spus Edward Enninful.

Charles a devenit Regele Marii Britanii în septembrie 2022, după decesul mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

3 meghan harry jpg jpeg

Monarhul nu este prima figură regală care apare în topul TIME. În 2021, Ducii de Sussex au fost pe listă, iar în 2011, Prințul William și Prințesa de Wales. Kate Middleton a fost inclusă în top și singură, în anul 2013.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg