Mesaj dur pentru Regina Spaniei: ”Scuze, Letizia, dar părul cărunt nu arată decât că ai capitulat”

27 martie, 2023

De ceva timp, Regina Letizia își lasă șuvițe cărunte, pe care le poartă cu mândrie. Face parte din categoria femeilor care aleg să înainteze în vârstă cu foarte mare asumare și relaxare.

Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg

Nu toți agreează însă această imagine a Reginei Spaniei. Și este evident că nici Reginei Letizia nu ar trebui să-i pese de gura lumii, însă mesajul vine exact de la o femeie, care a încercat și ea, la rândul său, această atitudine super relaxată a femeii trecute de 50 de ani.

Christa Claire D'Souza jpg

Sunt multe de spus pe temă, însă fiecare femeie ar trebui să decidă personal care este varianta ce i se potrivește cel mai bine.

Letizia, Regina Spaniei, este totuși o persoană publică importantă. Fashionistă și extrem de cochetă și îngrijită, tocmai de aici mirarea cunoscutei jurnaliste Christa Claire D'Souza, un important contributor la reviste celebre și glam precum British Vogue, The Guardian, The Sunday Times și alte publicații.

Jurnalista în vârstă de 63 de ani a răbufnit, întrebându-se public ce se întâmplă cu Letizia, Regina Spaniei? ”Are 50 de ani, ce piele, ce siluetă, ce păr. Mai ales atunci când e castaniu. Apropo de aceste șuvițe albe, Maiestate. Sigur sunteți confortabilă cu ele? Căci, uneori, părul alb arată doar că ai capitulat.”

Christa Claire D'Souza este foarte la curent cu mișcarea #GreyHairDontCare (nu-mi pasă că am părul alb), însă e de părere că nu tuturor femeilor le stă bine așa. De fapt, nu că nu le stă bine, ci doar le îmbătrânește. D'Souza este uimită de cât de fresh este Regina Letizia, și totuși nu-și acoperă firele albe. Jurnalista spune că și ea a îmbrățișat părul cărunt, la un moment dat, doar că arăta de 103 ani. E de părere că există câteva femei ce par atemporale, chiar și cu părul cărunt, una dintre ele fiind Andie MacDowell. Însă nu și Letizia. Jurnalista spune că-și permite să dea acest sfat doar din calitatea de femeie care a trecut și ea prin mirajul acestui curent de acceptare a vârstei.

O sfătuiește pe Letizia totuși să se mai vopsească încă vreo 18 luni în șatenul lucios care o prinde de minune, considerând că în acest interval chiar s-ar putea răzgândi cu privire la opțiunile în ceea ce privește nuanțele de păr.

Foto: Getty/ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg