Mesaj dur pentru Regina Spaniei: ”Scuze, Letizia, dar părul cărunt nu arată decât că ai capitulat”

27 martie, 2023

De ceva timp, Regina Letizia își lasă șuvițe cărunte, pe care le poartă cu mândrie. Face parte din categoria femeilor care aleg să înainteze în vârstă cu foarte mare asumare și relaxare.

Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg

Nu toți agreează însă această imagine a Reginei Spaniei. Și este evident că nici Reginei Letizia nu ar trebui să-i pese de gura lumii, însă mesajul vine exact de la o femeie, care a încercat și ea, la rândul său, această atitudine super relaxată a femeii trecute de 50 de ani.

Christa Claire D'Souza jpg

Sunt multe de spus pe temă, însă fiecare femeie ar trebui să decidă personal care este varianta ce i se potrivește cel mai bine.

Letizia, Regina Spaniei, este totuși o persoană publică importantă. Fashionistă și extrem de cochetă și îngrijită, tocmai de aici mirarea cunoscutei jurnaliste Christa Claire D'Souza, un important contributor la reviste celebre și glam precum British Vogue, The Guardian, The Sunday Times și alte publicații.

Jurnalista în vârstă de 63 de ani a răbufnit, întrebându-se public ce se întâmplă cu Letizia, Regina Spaniei? ”Are 50 de ani, ce piele, ce siluetă, ce păr. Mai ales atunci când e castaniu. Apropo de aceste șuvițe albe, Maiestate. Sigur sunteți confortabilă cu ele? Căci, uneori, părul alb arată doar că ai capitulat.”

Christa Claire D'Souza este foarte la curent cu mișcarea #GreyHairDontCare (nu-mi pasă că am părul alb), însă e de părere că nu tuturor femeilor le stă bine așa. De fapt, nu că nu le stă bine, ci doar le îmbătrânește. D'Souza este uimită de cât de fresh este Regina Letizia, și totuși nu-și acoperă firele albe. Jurnalista spune că și ea a îmbrățișat părul cărunt, la un moment dat, doar că arăta de 103 ani. E de părere că există câteva femei ce par atemporale, chiar și cu părul cărunt, una dintre ele fiind Andie MacDowell. Însă nu și Letizia. Jurnalista spune că-și permite să dea acest sfat doar din calitatea de femeie care a trecut și ea prin mirajul acestui curent de acceptare a vârstei.

O sfătuiește pe Letizia totuși să se mai vopsească încă vreo 18 luni în șatenul lucios care o prinde de minune, considerând că în acest interval chiar s-ar putea răzgândi cu privire la opțiunile în ceea ce privește nuanțele de păr.

Foto: Getty/Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg