Mesaj pentru Meghan: ”Atât de greșit s-accepți ca soțul tău să-și denigreze familia, ca să-ți ia partea”

29 decembrie, 2022
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (2) jpg

O autoare interzisă de însuși socrul său după ce a catalogat-o ”vulgară de nedescris” intervine în scindarea momentului: Ducii de Sussex vs. familia regală britanică.

Rowan Pelling are un mesaj concis pentru Meghan Markle: ”Nu-i de bine niciodată dacă accepți ca soțul tău să-și denigreze familia, ca să-ți ia partea”.

Iar scriitoarea știe ce spune. Timp de 5 ani, socrul său a refuzat inclusiv să vorbească cu ea. Scânteia s-a aprins întrucât jurnalista lucra la ”The Erotic Review”. În schimb, s-a apropiat de alte rude.

Perioada de sărbători este una propice inflamării relațiilor de familie. Cumva Ducii de Sussex poate chiar au fost doritori să afecteze Crăciunul, având în vedere data nefericită când și-au lansat documentarul controversat.

Rowan Pelling o avertizează pe ducesă că aceste lucruri nu aduc nimic bun. Jurnalista și scriitoare a înțeles asta pe pielea ei, a transmis ea Daily Mail. Căci familia nu poate funcționa în regulă dacă relațiile apropiate sunt astfel afectate. Chiar dacă poate nu pare mare lucru, este. Și vrea ca Meghan Markle să înțeleagă că ar fi mult mai înțelept din partea ei nu să-și asmută soțul împotriva propriei familii, ci să înceapă să devină mai tolerantă, chiar dacă se simte nedreptățită.

Pe bună dreptate, oricine a văzut documentarul ”Harry & Meghan” și-a dat seama cine e șeful în casă. E lesne de înțeles puterea pe care o are Meghan Markle asupra Prințului Harry. Ea are pâine și cuțitul, iar o înțelegere mai mare ar scuti multe din problemele recent apărute. Poate toleranță, poate maturitate. Poate ne putem aștepta la o surpriză din parte lui Meghan Markle. Căci familia regală le-a dat de înțeles că sunt bineveniți, însă Ducii de Sussex au refuzat interacțiunea de Crăciun, pe tărâm britanic.

Culmea, Prințul Harry vede multe asemănări între Meghan Markle și Prințesa Diana. Ducele de Sussex a vorbit în noul documentar Netflix ”Harry & Meghan” despre soția sa, dezvăluind că are aceeași încredere și empatie ca regretata sa mamă.

prințesa Diana 2 jpg

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry   profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}