Mesajul ascuns din poza recentă cu Prințul Louis: legătura cu starea de sănătate a lui Kate Middleton

24 aprilie, 2024

Fără să vrea, Kate Middleton a oferit o actualizare cu privire la sănătatea ei odată cu cea mai recentă acțiune a sa.

Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg

Asta deoarece prințesa și-a asumat un mare risc pentru ea și copilul ei cel mai mic, Prințul Louis, la a șasea lui aniversare.

Prințesa de Wales, care urmează un tratament de chimioterapie preventivă după diagnosticul ei de cancer, și-a folosit din nou abilitățile fotografice pentru a surprinde fotografia aniversară a simpaticului ei fiu, asumându-și aparent un alt risc după controversa legată de fotografia de familie de Ziua Mamei.

Cu toate acestea, Palatul Kensington a confirmat că cea mai recentă fotografie a Prințului Louis nu a fost editată, adăugând că Prințul și Prințesa de Wales sunt recunoscători pentru mesajele primite de ziua de naștere pentru fiul lor.

Cea mai recentă acțiune a lui Kate oferă, așadar, o actualizare majoră asupra stării sale de sănătate: se pare că prințesa face progrese și devine mai puternică în fiecare zi, participând la activități distractive cu familia, în aer liber. După cum putem vedea, Louis a fost pozat așezat pe o pătură, la un picnic în aer liber, semn că Prințesa de Wales este destul de întremată pentru a petrece timp de calitate în natură, cu copiii ei.

Iar cum fotografia ni s-a spus că a fost făcută chiar de către Prințesa de Wales în Windsor, zilele trecute, este clar că starea ei de spirit este una destul de bună, lucru care se reflectă și în zâmbetul larg al mezinului ei. 

Și asta cu atât mai mult cu cât nimeni nu se aștepta ca familia de Wales să facă publică o nouă poză cu Louis, de ziua lui, în aceste circumstanțe: boala lui Kate și tratamentul destul de invaziv pe care-l urmează, unul cu efecte secundare extrem de neplăcute. Dar cum Kate Middleton pare să fie aceeași prințesă pasionată de fotografie, nu putem decât să concluzionăm că soția lui William se simte îndeajuns de bine pentru a se bucura, din nou, de hobby-urile ei.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg