Mesajul ascuns din spatele rochiei repurtate recent de Meghan Markle în Los Angeles

5 aprilie, 2024

Ducesa de Sussex a repurtat rochia pe care a avut-o la ultima întâlnire cu Elisabeta şi care a fost surprinsă în câteva fotografii de familie cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet, difuzate în documentarul de pe Netflix.

O rochie Oscar de la Renta cu un mesaj subtil pentru Casa Regală. FOTO: Netflix/Profimedia
O rochie Oscar de la Renta cu un mesaj subtil pentru Casa Regală. FOTO: Netflix/Profimedia

Nu ştiam de ce cea mai recentă ținută a lui Meghan Markle ni se pare cunoscută! Ei bine, la cea mai recentă ieşire publică a sa, când  a vizitat Spitalul de Copii din Los Angeles, unde a condus o sesiune de "vindecare literară", Ducesa de Sussex a purtat o rochie cămașă albă din şifon de mătase, cu un model floral în cascadă, o creaţie Oscar de la Renta pe care aceasta a mai etalat-o în public. Ea a purtat anterior această rochie în timpul vizitei sale în Marea Britanie cu soțul ei, Prințul Harry, și copiii lor, Prințul Archie (4) și Prințesa Lilibet (2), în vara anului 2022.

De altfel, se spune că rochia ar fi fost purtată şi cu un mesaj subliminal: chipurile, florile desemnate semnifică iertarea şi împăcarea - cu adresă directă către Kate Middleton - , iar rochia, în sine, reprezintă rememorarea unor momente extrem de frumoase pentru ea şi Prinţul Harry.

Şi asta pentru că în iunie 2022, Ducii de Sussex au călătorit în Marea Britanie pentru sărbătorirea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, ocazie cu care Regina și viitorul Rege Charles au întâlnit-o pe micuţa Lilibet.

Fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle, cunoscută sub numele de "Lili", s-a născut în California în 2021, iar mica prințesă și-a sărbătorit, de asemenea, prima zi de naștere cu un "picnic casual și intim în curtea din spate" la casa părinților ei (acum fosta) Frogmore Cottage, în timpul vizitei din Anglia.

Fanii au avut atunci parte de o privire din culisele călătoriei familiei - când Meghan Markle a purtat şi această rochie Oscar de la Renta - în documentarul "Harry & Meghan", lansat pe Netflix în decembrie 2022. Ducesa de Sussex apare astfel îmbrăcată într-un instantaneu candid în care îl ține în brațe pe Prințul Archie și îi aruncă o privire Prințului Harry, care o purta pe umeri pe Prințesa Lilibet, în timpul unei plimbări lângă Frogmore Cottage.

O altă imagine împărtășită în serialul în șase părți pare să fi fost făcută în aceeași zi, arătând-o pe Meghan stând pe blatul din bucătărie, faţă-n faţă cu Prințul Harry. Este posibil ca poza din bucătărie să fi fost făcută în Frogmore Cottage, unde Prințul Harry și Meghan au locuit din 2019 până în 2020, înainte de a renunţa la rolurile lor regale şi de a se muta în SUA.

Ultima lor vizită în Marea Britanie a fost în septembrie 2022, în timpul unei călătorii în Europa pentru o serie de evenimente cu organizațiile caritabile, când Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani. Cuplul și-a prelungit șederea pentru evenimentele funerare care au urmat și a folosit Frogmore Cottage până anul trecut.

FOTO: Netflix, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg