Mesajul ascuns din spatele rochiei repurtate recent de Meghan Markle în Los Angeles

5 aprilie, 2024

Ducesa de Sussex a repurtat rochia pe care a avut-o la ultima întâlnire cu Elisabeta şi care a fost surprinsă în câteva fotografii de familie cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet, difuzate în documentarul de pe Netflix.

O rochie Oscar de la Renta cu un mesaj subtil pentru Casa Regală. FOTO: Netflix/Profimedia
O rochie Oscar de la Renta cu un mesaj subtil pentru Casa Regală. FOTO: Netflix/Profimedia

Nu ştiam de ce cea mai recentă ținută a lui Meghan Markle ni se pare cunoscută! Ei bine, la cea mai recentă ieşire publică a sa, când  a vizitat Spitalul de Copii din Los Angeles, unde a condus o sesiune de "vindecare literară", Ducesa de Sussex a purtat o rochie cămașă albă din şifon de mătase, cu un model floral în cascadă, o creaţie Oscar de la Renta pe care aceasta a mai etalat-o în public. Ea a purtat anterior această rochie în timpul vizitei sale în Marea Britanie cu soțul ei, Prințul Harry, și copiii lor, Prințul Archie (4) și Prințesa Lilibet (2), în vara anului 2022.

De altfel, se spune că rochia ar fi fost purtată şi cu un mesaj subliminal: chipurile, florile desemnate semnifică iertarea şi împăcarea - cu adresă directă către Kate Middleton - , iar rochia, în sine, reprezintă rememorarea unor momente extrem de frumoase pentru ea şi Prinţul Harry.

Şi asta pentru că în iunie 2022, Ducii de Sussex au călătorit în Marea Britanie pentru sărbătorirea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, ocazie cu care Regina și viitorul Rege Charles au întâlnit-o pe micuţa Lilibet.

Fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle, cunoscută sub numele de "Lili", s-a născut în California în 2021, iar mica prințesă și-a sărbătorit, de asemenea, prima zi de naștere cu un "picnic casual și intim în curtea din spate" la casa părinților ei (acum fosta) Frogmore Cottage, în timpul vizitei din Anglia.

Fanii au avut atunci parte de o privire din culisele călătoriei familiei - când Meghan Markle a purtat şi această rochie Oscar de la Renta - în documentarul "Harry & Meghan", lansat pe Netflix în decembrie 2022. Ducesa de Sussex apare astfel îmbrăcată într-un instantaneu candid în care îl ține în brațe pe Prințul Archie și îi aruncă o privire Prințului Harry, care o purta pe umeri pe Prințesa Lilibet, în timpul unei plimbări lângă Frogmore Cottage.

O altă imagine împărtășită în serialul în șase părți pare să fi fost făcută în aceeași zi, arătând-o pe Meghan stând pe blatul din bucătărie, faţă-n faţă cu Prințul Harry. Este posibil ca poza din bucătărie să fi fost făcută în Frogmore Cottage, unde Prințul Harry și Meghan au locuit din 2019 până în 2020, înainte de a renunţa la rolurile lor regale şi de a se muta în SUA.

Ultima lor vizită în Marea Britanie a fost în septembrie 2022, în timpul unei călătorii în Europa pentru o serie de evenimente cu organizațiile caritabile, când Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani. Cuplul și-a prelungit șederea pentru evenimentele funerare care au urmat și a folosit Frogmore Cottage până anul trecut.

FOTO: Netflix, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg