Mesajul brutal către câțiva membri importanți ai familiei regale britanice, după anunțul Prințesei Kate

2 aprilie, 2024

După ce Prințesa Kate a anunțat ea însăși că perioada de absență a sa se prelungește, câțiva dintre membri regali britanici au fost atenționați să-și reconsidere poziția.

Kate Middleton Paște profimedia 0768211273 jpg

A fost marea absentă de la slujba de Paște. Coincidența face ca Prințesa să se fi îmbrăcat în albastru, atât de Paștele trecut, cât și la Crăciunul 2023, ultimul eveniment public la care a participat.

Prințesa de Wales se luptă din răsputeri să se facă bine, căci monarhia și așa slăbită se bazează pe ea: viitoarea regină. Cu toții am văzut cât este de important rolul consoartei regelui, mai ales după ce Camilla l-a înlocuit pe Charles cu succes, la mai multe evenimente.

Ce-i drept, este penurie de regali. Tocmai de aceea, fostul majordom al Regelui Charles a făcut un apel către trei membre regale importante: surorile Beatrice și Eugenie și Zara Tindall.

Dacă nici acum nu își iau statutul în mâini, când o vor mai face?

Fostul majordom al Regelui Charles are un mesaj ferm pentru Zara Tindall, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice: ”Adunați-vă!”. Acesta le sugerează să fie mai prezente în spațiul public și să contribuie la îndeplinirea îndatoririlor regale, în absența monarhului Charles și a Prințesei Kate, ambii luptându-se cu boli grave, greu de dus, greu de combătut.

În ciuda proiectului de ”monarhie subțiată”, Grant Harrold, care a lucrat pentru Regele Charles din 2004 până în 2011, a spus că această idee va trebui uitată o vreme, cât timp acești membri regali importanți au probleme de sănătate.

Fostul majordom în vârstă de 45 de ani a declarat pentru Slingo, a declarat: „Nu prea au de ales. Se presupune că au cariere și familii, iar asta le ocupă timpul. Practic, sunt membre regale neclasificate drept active. Am remarcat că uneori sunt chemate să ajute. Nu neapărat să aibă propriile evenimente la care să participe, ci mai degrabă să aibă un rol secundar. Totuși, vreau să cred că nu vom apela la alți membri regali europeni, fiindcă noi nu avem de-ai noștri”, a mai spus Grant Harrold, care este convins că aceste trei doamne sunt obligate de situație să treacă la înaintare și să reprezinte Firma.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg