Mesajul de Sărbători al Prințesei. Kate Middleton, festivă, spune că abia le așteaptă

8 decembrie, 2023

Kate Middleton pare gata de Crăciun în materialul de promovare al concertului de colinde organizat de ea la Catedrala Westminster, obicei devenit deja tradiție.

Kate Middleton Crăciun PNG

Prințesa de Wales s-a afișat foarte festivă, într-un videoclip teaser înainte de concertul de colinde de Crăciun.

Kate Middleton și-a exprimat nerăbdarea public, explicând că abia așteaptă să-i primească din nou la Westminster Abbey pentru concertul ei de colinde de Crăciun pe prieteni, colaboratori, familie și oaspeți.

Și în timp ce Prințesa de Wales Catherine, în vârstă de 41 de ani, apare în acest teaser înaintea marii întâlniri festive, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a detaliat publicației Hello! cât de intense și profi au fost pregătirile lui Kate Middleton.

”Prințesa s-a implicat masiv în eveniment, a vrut să fie sigură că și acest concert de colinde din anul 2023 va decurge perfect, pentru a le mulțumi tuturor celor care muncesc atât de mult pentru a sprijini bebelușii, copiii mici și familiile din comunitățile noastre din Marea Britanie. De când și-a lansat campania Shaping Us în februarie, Alteța Sa regală a dezvăluit cât de importanți sunt primii cinci ani în viața unui copil. Educația timpurie este esențială. Drept urmare, concertul de colinde din acest an va fi dedicat oportunității de aur pe care o aduce nașterea unui nou copil și Prințesa de Wales abia așteaptă să primească oaspeții la Abație.”

Între timp, febra pregătirilor e în toi. Oaspeții și-au primit invitațiile, dar și codul vestimentar. Scrie clar: elegant și fără nimic pe cap.

Așadar, catedrala se îmbracă azi în straie de sărbătoare și în calde colinde de Crăciun. Desigur, Prințesa de Wales își va întâmpina invitații vineri, la Westminster. 

Nu se știe dacă cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton, Prințul George, în vârstă de zece ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, se vor alătura festivităților în acest an.

Anul trecut, prezenți au fost doar George și Charlotte. Poate că anul acesta, fiind și mai mare, va veni și simpaticul Louis.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg