Mesajul din izolare al lui Nicolae al României: "E bine că în aceste clipe încă putem zâmbi şi iubi" VIDEO

30 martie, 2020
1 nicolae al romaniei mesaj coronavirus izolare jpg jpeg

În plină pandemie, nepotul Regelui Mihai a simţit să transmită un mesaj încurajator pentru români, dar şi de mulţumire celor angrenaţi în lupta directă cu coronavirusul.

Din intimitatea casei în care s-a izolat alături de soţia sa, Alina-Maria Binder, fostul principe Nicolae ne îndeamnă să rămânem cu toţii în case, pentru a sprijini astfel eforturile autorităţilor care încearcă să rupă lanţul infectării cu COVID-19.

"Dragi români, trecem toţi printr-o perioadă dificilă în care e important să avem grijă de cei apropiaţi şi de cei vulnerabili. Eu stau acasă, în primul rând cu familia", îşi începe el mesajul filmat.

"Ştiu că ne dorim cu toţii, şi voi, şi eu, să putem face mai mult, fără să ne punem în pricol. Dar această pandemie nu va trece curând şi trebuie să avem multă răbdare şi să respectăm măsurile luate de autorităţi pentru a învinge COVID-19 împreună. Dacă vom sta izolaţi o perioadă scurtă de timp, vom trece cu bine peste această încercare. Dar dacă nu respectăm regulile şi nici distanţa faţă de ceilalţi, va urma o luptă lungă, cu urmări tragice", atrage atenţia Nicolae al României.

"Noi trebuie să fim responsabili şi să ne gândim la cei din jurul nostru, să fim precauţi şi să avem grijă de sănătatea noastră şi de a tuturor. Când pandemia se va sfârşi, vom reveni la normal şi vom fi mai puternici. Totuşi, e bine că în aceste clipe încă putem zâmbi şi iubi", mai spune el.

Totodată, Nicolae al României ţine să le aducă mulţumiri celor angrenaţi în lupta directă cu coronavirusul. "Vreau să-i felicit pe toţi cei care luptă împotriva virusului: autorităţi, ONG-uri, multe companii, dar mai ales cadrele medicale care salvează vieţi în fiecare zi. Ar trebui ca toţi să ne gândim că cel mai valoros efect al izolării noastre e timpul pe care medicii îl câştigă în lupta cu virusul, iar acesta e cel mai important, în momentul de faţă. Dragi români, dragi prieteni, staţi acasă! Aveţi grijă de voi, aveţi grijă de sănătatea voastră! Dumnezeu să ne ajute!"Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg