Mesajul Familiei RegaIe a României pentru familiile victimelor din Colectiv

2 noiembrie, 2015
agerpres 8074869 jpeg

Atât Majestatea Sa, regele Mihai I al României, cât şi Principesa Moştenitoare Margareta au ţinut să fie aproape de familiile îndurerate.

image

La câteva ore după tragedia din clubul Colectiv, Majestatea Sa, Regele Mihai I, a transmis un mesaj familiilor victimelor:

„Sunt cu tot sufletul alături de familiile îndurerate de pierderea celor dragi, în recentul incendiu tragic din Capitală. Familia mea şi cu mine ne rugăm pentru ei toţi, ca şi pentru cei îndoliaţi, care astăzi au ochii în lacrimi. Întreaga societate, tineri şi vârstnici, avem nevoie să învăţăm din nou respectul pentru viaţă şi pentru cei de alături. Fiecare viaţă este fără preţ, iar compasiunea este puntea dintre sufletele noastre. ”

Duminică, 1 noiembrie 2015, Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Maria, au adus flori şi au pus lumânări, alături de zeci de mii de oameni, la locul tragediei provocate de incendiul din Capitală.

image
image

"Pierderea atât de multor vieţi tinere este ireparabilă şi tragică. Afecţiunea şi gândurile noastre se îndreaptă către familiile cu inima sfărâmată de durere. Rugăciunile noastre se îndreaptă către cei care se luptă să trăiască!", a spus şi Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta.

image