Mesajul răvășitor de adio al lui Meghan Markle. Ducesa l-a postat pe propriul său blog

6 februarie, 2023
meghan markle 1 jpg

Rândurile care arată ce fel de persoană este Meghan Markle, cu adevărat. Nu se oprește niciodată din a-și motiva urmăritorii.

Înainte de marea aventură a vieții sale, debutul unui nou capitol semnificativ, acela de soție a Prințului Harry, actuala ducesă a avut grijă să renunțe la lucrurile din viața sa care nu mai erau potrivite acelui nou statut, de membră activă a familiei regale britanice.

Și nu doar că era actriță, ci Meghan Markle avea un blog de succes, în care scria articole legate de stilul de viață. Acesta se numea ”The Tig”, iar Meghan Markle l-a închis în 2017, după ce a postat un mesaj de adio emoționant.

regina elisabeta si ducii de sussex

Au trecut deja 5 ani de când Meghan Markle și Prințul Harry stăteau în grădina Palatului Kensington și anunțau, fericiți, marea veste presei: că erau logodiți și că urmează nunta. Și vai, câte s-au schimbat în acești 5 ani. 5 ani activi, în care Ducii de Sussex s-au reinventat în permanență, ajungând acum într-un punct în care se așteaptă să rămână și fără titlurile regale, după dezvăluirile fără perdea făcute în documentarul Netflix și în cartea ”Rezervă”.

Cu câteva luni înainte de a dezvălui public legătura amoroasă pe care o avea cu Prințul Harry, Meghan Markle și-a luat adio de la cititorii săi: în aprilie 2017, și-a închis blogul, iar fanii Ducesei pot viziona chiar și acum mesajul, sunt trimiși la el toți cei care care accesează platforma ”The Tig”.

”Pentru toți prietenii mei și ai Tig. După trei ani de frumoasă călătorie alături de voi aici, a venit momentul să ne luăm adio de la Tig. Ce a început ca un proiect născut din pasiune a evoluat într-o comunitate superbă, uimitoare, care inspiră, unde îți găsești sprijin, distracție, frivolitate. Mi-ați făcut zilele mai frumoase și mi le-ați umplut cu bucurie, a fost o experiență minunată. Nu renunțați la aceste trăiri. Continuați să căutați descoperirile, să râdeți, să vă asumați riscuri și, mai ales, continuați să fiți voi schimbarea pe care vreți s-o vedeți în lume. Mai presus de orice, vedeți-vă valoarea, așa cum v-am învățat de fiecare dată. Prieten drag, conștientizează că ești destul, așa cum ești. Îți mulțumesc pentru tot.”

După această ultimă intervenție, Ducesa s-a retras din lumea online-ului, însă dovedește că este o împătimită a scrisului, a analizelor și a detaliilor. Meghan Markle rămâne o personalitate complexă și înțelegem de ce Prințul Harry a fost atât de fermecat de ea. Este femeia care l-a făcut să lupte împotriva tuturor, doar pentru convingerile sale. Și cu siguranță le va insufla și celor doi copii ai cuplului, Archie și Lilibet.

Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg