Mesajul subtil pe care l-a trimis Kate Middleton cu ținuta purtată la fermă! 72 de dolari costă jacheta

20 martie, 2024

În weekend, Kate Middleton a fost surprinsă la o fermă, în apropiere de casa în care locuiește alături de Prințul William și cei trei copii ai lor. Apariția ei lejeră, în haine comode, a atras atenția tuturor.

Kate Middleton (3) jpg

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost filmată în public pentru prima dată de la operația abdominală suferită din ianuarie, imaginile fiind date publicității de publicația TMZ.

Prințesa de Wales și Prințul William au apărut împreună în weekend, la cumpărături, la o fermă din apropierea casei lor. Cei doi purtau haine casual, iar fiecare avea în mână câte o pungă de cumpărături.

Ce a atras atenția a fost hanoracul negru cu accente portocalii al prințesei Kate Middleton, e vorba despre un hanorac Umbro Men England Rugby Icon Hoodie, despre care Poliția Regală a Modei a scris pe Instagram că articolul vestimentar se vinde cu 72 de dolari.

Ținuta purtată în weekend de Kate Middleton a fost o dovadă de susținere pentru echipa națională de rugby, întrucât ea este patroana Federației de Rugby din Anglia și a Ligii de Rugby din Anglia, iar echipa a avut un meci sâmbătă seara. Franța a învins Anglia cu 33-31 în meciul din Campionatul celor Șase Națiuni. 

Noile imagini cu prințesa Kate Middleton au fost edificatoare, fiind prima dată când aceasta a fost filmată în public de când Palatul Kensington a anunțat că a suferit o "operație abdominală planificată" pe 16 ianuarie.

Clipul de 40 de secunde obținut de publicația TMZ a arătat-o pe prințesă vorbind și plimbându-se cu prințul William, în vârstă de 41 de ani, printr-o parcare de la Windsor Farm Shop. Actualizarea a venit după ce The Sun a relatat că Kate a părut "fericită, relaxată și sănătoasă" în timpul vizitei la magazinul local, care se află la aproximativ un kilometru și jumătate de casa lor de la Adelaide Cottage. "Kate a fost la cumpărături cu William și părea fericită și arăta bine", a declarat un spectator pentru publicație. 

Foto: The Sun, TMZ, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg