Mesajul subtil transmis de Kate Middleton prin alegerea ei vestimentară! A fost decodat acum

14 august, 2024

Kate Middleton a transmis un "mesaj simbolic de liniștire" publicului în cel mai recent videoclip al său, cu alegerea sa vestimentară.

William și Kate, mesaj video pentru JO PNG

Kate Middleton a trimis un "mesaj simbolic de liniștire" fanilor regali și publicului în cel mai recent videoclip al său cu alegerea ei vestimentară, susține un expert în modă. Într-un mesaj sincer adresat publicului britanic, Kate Middleton și Prințul William i-au felicitat pe olimpicii britanici care au participat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Expertul în stil Danielle Rogers-Clark de la Give Good Dress a vorbit în exclusivitate pentru Express.co.uk despre semnificația din spatele tricoului Ralph Lauren "Tori" cu dungi și mânecă lungă purtat de prințesa Kate în videoclip. Ea a spus că: „Atunci când o vedem pe Kate într-un stil familiar accesibil, trimitem publicului un mesaj de reasigurare că prințesa se simte bine și se recuperează după lupta împotriva cancerului".

Expertul a explicat că fanii modei vor observa că Prințesa de Wales a mai purtat un top asemănător și înainte. Ea a spus: „Dunga bretonă a fost considerată mult timp drept simbolul unui look de zi șic, fără prea mari eforturi. Kate Middleton poartă adesea un top cu dungi, ca un simbol al familiarității și normalității. Este un stil relaxat, accesibil și ușor de abordat”. 

Kate Middleton a purtat o bluză asemănătoare și în martie când a informat publicul despre diagnosticul său de cancer și despre faptul că urmează un tratament preventiv. Danielle a spus: „În videoclipul ei emoționant despre cancer din martie, Prințesa de Wales a purtat un pulover cu dungi de la Erdem, este clar că se simte confortabil în această ținută casual”.

Expertul în modă notează, de asemenea, că există o "recunoaștere directă" a faptului că Kate Middleton a purtat dungi ca un omagiu adus Jocurilor Olimpice care au avut loc la Paris. Ea explică: „Dungile breton au fost introduse în 1858 ca uniformă a marinei franceze. Iconica creatoare de modă franceză Coco Chanel a refăcut celebra cămașă bretonă clasică navy la sfârșitul anilor 1900, pe care a purtat-o apoi în vacanțele de vară pe coasta franceză”.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG