Mesajul subtil transmis de Regina Camilla prin această ținută specială! Nu a mai apărut așa până acum

23 aprilie, 2024

Ieri, în timpul unui angajament regal din North Yorkshire, Regina Camilla a impresionat cu alegerea sa vestimentară!

Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg

Regina Camilla a părut să trimită un mesaj "subtil" de susținere a Ucrainei în timpul unui angajament regal de ieri, 22 aprilie, în North Yorkshire. Soția Regelui Charles a sosit la garnizoana Catterick în prima parte a zilei, unde s-a întâlnit cu militarii în activitate și cu veteranii, acesta fiind prime ei vizită de când a fost numită colonel-șef al regimentului. 

Pentru acest angajament regal, Regina Camilla a fost superbă într-o haină Fiona Clare albastră, inspirată din uniforma militarilor Royal Lancers, cu guler roșu și lanțuri aurii la umeri. La aceeași unitate militară e și fiul designerului, e căpitan la Royal Lancers, și a fost prezent ieri la ceremonie. 

Regina Camilla și-a accesorizat look-ul cu o pălărie roșie izbitoare, care prezenta insigna Royal Lancers. Dar detaliile din insigna de pe pălăria reginei au fost cele care au transmis un mesaj semnificativ. Soția Regelui Charles a ales să poarte două pene în galben și albastru - culorile drapelului ucrainean - într-o demonstrație simbolică de solidaritate și sprijin pentru Ucraina, în timp ce națiunea luptă împotriva invaziei rusești a lui Vladimir Putin.

În completarea ținutei sale, Regina Camilla a purtat pe haină broșa Royal Lancer's, care a fost broșa regretatei Regine Elisabeta, care a fost anterior colonel-șef al unității militare.

Totodată, angajamentul de ieri a fost foarte special pentru Regina Camilla deoarece tatăl ei, maiorul Bruce Shand, a servit pentru Royal Lancers și a câștigat o Cruce Militară pentru vitejie în timpul unei bătălii.

The Royal Lancers este un regiment blindat de recunoaștere format în 2015, format din militari din regimentele 9th/12th Royal Lancers și The Queen's Royal Lancers. În ultimele 12 luni, militarii The Royal Lancers au fost desfășurați în Polonia ca parte a prezenței înaintate sporite a NATO și a Forței NATO din Kosovo.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și Kate Middleton foto  GettyImages, Profimedia jpg
Camille Gottlieb și Alexandre Grimaldi, Profimedia (2) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg