Mesajul subtil transmis de Regina Camilla prin această ținută specială! Nu a mai apărut așa până acum

23 aprilie, 2024

Ieri, în timpul unui angajament regal din North Yorkshire, Regina Camilla a impresionat cu alegerea sa vestimentară!

Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg

Regina Camilla a părut să trimită un mesaj "subtil" de susținere a Ucrainei în timpul unui angajament regal de ieri, 22 aprilie, în North Yorkshire. Soția Regelui Charles a sosit la garnizoana Catterick în prima parte a zilei, unde s-a întâlnit cu militarii în activitate și cu veteranii, acesta fiind prime ei vizită de când a fost numită colonel-șef al regimentului. 

Pentru acest angajament regal, Regina Camilla a fost superbă într-o haină Fiona Clare albastră, inspirată din uniforma militarilor Royal Lancers, cu guler roșu și lanțuri aurii la umeri. La aceeași unitate militară e și fiul designerului, e căpitan la Royal Lancers, și a fost prezent ieri la ceremonie. 

Regina Camilla și-a accesorizat look-ul cu o pălărie roșie izbitoare, care prezenta insigna Royal Lancers. Dar detaliile din insigna de pe pălăria reginei au fost cele care au transmis un mesaj semnificativ. Soția Regelui Charles a ales să poarte două pene în galben și albastru - culorile drapelului ucrainean - într-o demonstrație simbolică de solidaritate și sprijin pentru Ucraina, în timp ce națiunea luptă împotriva invaziei rusești a lui Vladimir Putin.

În completarea ținutei sale, Regina Camilla a purtat pe haină broșa Royal Lancer's, care a fost broșa regretatei Regine Elisabeta, care a fost anterior colonel-șef al unității militare.

Totodată, angajamentul de ieri a fost foarte special pentru Regina Camilla deoarece tatăl ei, maiorul Bruce Shand, a servit pentru Royal Lancers și a câștigat o Cruce Militară pentru vitejie în timpul unei bătălii.

The Royal Lancers este un regiment blindat de recunoaștere format în 2015, format din militari din regimentele 9th/12th Royal Lancers și The Queen's Royal Lancers. În ultimele 12 luni, militarii The Royal Lancers au fost desfășurați în Polonia ca parte a prezenței înaintate sporite a NATO și a Forței NATO din Kosovo.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg