Mezina Regelui Felipe, primul semn de rebeliune, la confirmarea ei catolică? Ținuta ei a deranjat

29 mai, 2023

Toată lumea a admirat-o, săptămâna trecută, pe fiica cea mică a Regelui Felipe, la confirmarea ei catolică, ocazie cu care mezina a fost un exemplu de fashion. La fel ca mama ei, de altfel, cea mai stilată regină europeană: Letizia a Spaniei.

Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg

Ei bine, Infanta Sofia a Spaniei, în vârstă de 16 ani, a avut Confirmarea la o biserică din Madrid, ocazie cu care a purtat o salopetă pe care unii fani au considerat-o „nepotrivită” pentru o ceremonie religioasă. 

Salopeta fucsia costă aproape 100 de euro și are un decolteu încrucișat cu deschidere în față. 

Această deschidere frontală a creat un efect de gaură a cheii în salopeta Sofiei și, prin urmare, a lăsat un triunghi neacoperit de material. Pe lângă salopetă, Sofia a purtat clutch-ul mamei sale, Regina Letizia, de la popularul brand local Mango.

Fanii regali au discutat pe social media despre stilul Sofiei, iar părerile acestora au fost împărțite în privința salopetei purtate de adolescentă.

„Îmi place culoarea, dar urăsc partea de sus a acelei salopete, pur și simplu nu i se potrivește Sofiei”, a scris un internaut, în timp ce altul a adăugat: „O culoare grozavă, Sofia arată foarte bine. Dar decupajul din mijloc nu se potrivește cu adevărat evenimentului”. „Complet nepotrivită pentru o confirmare. Biserica mea nu ar fi lăsat-o să intre îmbrăcată așa”, a mai scris și un altul.

Mult mai cuminte în vestimentație a fost moștenitoarea tronului, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, care a purtat o rochie lungă cu print floral de la marca Polín et moi. Tânăra de 17 și-a completat ținuta cu espadrilele albastre ale mamei sale, Regina Letizia, care adoră acest tip de încălțăminte în zilele călduroase de vară.

Să se contureze la palatul spaniol portretul unei prințese rebele, cel al Infantei Sofia, care nu poartă pe umeri responsabilitatea moștenirii coroanei, precum sora ei mai mare? Primul pas se pare că-l face prin vestimentație...

Foto: getty images, profimediaRecente pe Ok! Magazine

Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg