Mezina Regelui Felipe, primul semn de rebeliune, la confirmarea ei catolică? Ținuta ei a deranjat

29 mai, 2023

Toată lumea a admirat-o, săptămâna trecută, pe fiica cea mică a Regelui Felipe, la confirmarea ei catolică, ocazie cu care mezina a fost un exemplu de fashion. La fel ca mama ei, de altfel, cea mai stilată regină europeană: Letizia a Spaniei.

Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg

Ei bine, Infanta Sofia a Spaniei, în vârstă de 16 ani, a avut Confirmarea la o biserică din Madrid, ocazie cu care a purtat o salopetă pe care unii fani au considerat-o „nepotrivită” pentru o ceremonie religioasă. 

Salopeta fucsia costă aproape 100 de euro și are un decolteu încrucișat cu deschidere în față. 

Această deschidere frontală a creat un efect de gaură a cheii în salopeta Sofiei și, prin urmare, a lăsat un triunghi neacoperit de material. Pe lângă salopetă, Sofia a purtat clutch-ul mamei sale, Regina Letizia, de la popularul brand local Mango.

Fanii regali au discutat pe social media despre stilul Sofiei, iar părerile acestora au fost împărțite în privința salopetei purtate de adolescentă.

„Îmi place culoarea, dar urăsc partea de sus a acelei salopete, pur și simplu nu i se potrivește Sofiei”, a scris un internaut, în timp ce altul a adăugat: „O culoare grozavă, Sofia arată foarte bine. Dar decupajul din mijloc nu se potrivește cu adevărat evenimentului”. „Complet nepotrivită pentru o confirmare. Biserica mea nu ar fi lăsat-o să intre îmbrăcată așa”, a mai scris și un altul.

Mult mai cuminte în vestimentație a fost moștenitoarea tronului, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, care a purtat o rochie lungă cu print floral de la marca Polín et moi. Tânăra de 17 și-a completat ținuta cu espadrilele albastre ale mamei sale, Regina Letizia, care adoră acest tip de încălțăminte în zilele călduroase de vară.

Să se contureze la palatul spaniol portretul unei prințese rebele, cel al Infantei Sofia, care nu poartă pe umeri responsabilitatea moștenirii coroanei, precum sora ei mai mare? Primul pas se pare că-l face prin vestimentație...

Foto: getty images, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg