Mezinul Prințesei moștenitoare Victoria a împlinit 8 ani. Cum l-a sărbătorit viitoarea regină a Suediei

4 martie, 2024

Victoria are doi copii cu soțul său, Prințul Daniel: pe fetița Estelle și pe micuțul Oscar.

Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg

Prințesa moștenitoare suedeză a împărtășit două fotografii încântătoare, cu o ocazie foarte specială: aniversarea mezinului Oscar, care a împlinit 8 anișori.

Viitoarea regină a Suediei a marcat în online, așa cum se obișnuiește la casele regale, ziua micuțului postând două fotografii adorabile, într-un cadru de iarnă.

Îl vedem pe Oscar bucurându-se strașnic de iarnă, în ceva ce pare a fi o cazemată. Prințul suedez este echipat de iarnă, cu costum de schi și căciulă groasă.

Oscar 8 ani jpg

Prințul Oscar a împlinit 8 ani pe 2 martie.

Echipa care se ocupă de pagina de socializare a casei regale suedeze a scris în descriere: ”Astăzi, ASR Prințul Oscar împlinește 8 ani. Felicitări!”.

Oscar jpg

Micul ștrengar ne arată exact cum se distrează el iarna. Felicitările au curs apoi neîncetat. „La mulți ani prințului Oscar”, în timp ce altcineva i-a urat: „La mulți ani, prințul Oscar, să aveți o zi distractivă”.

Prințul Oscar, Duce de Skåne, fiul Prințesei moștenitoare Victoria și al Prințului Daniel a venit pe lume pe 2 martie 2016, la Solna.

Nașii lui sunt Regele Frederik al Danemarcei, Prințesa Moștenitoare Mette-Marit a Norvegiei și mătușa sa maternă, Prințesa Madeleine a Suediei.

Prințul Oscar a început să frecventeze grădinița Montessori Lilla Kvikkjokk de la Royal Djurgården din Stockholm în 2017. În afară de Oscar, Prințesa Moștenitoare Victoria și Prințul Daniel mai au o fiică, pe Prințesa Estelle a Suediei, care s-a născut pe 23 februarie 2012.

La fel ca prințesa Charlotte a Marii Britanii, și Prințesa Estelle a scris istorie de când s-a născut. Este prima moștenitoare din istoria Suediei care beneficiază de schimbarea legii succesorale. Mai exact, niciun frate al său nu va avea întâietate în fața sa doar pe criteriul sexului. Așadar, prima născută a viitoarei regine suedeze va urma la succesiunea tronului.

La rândul său, are nași celebri: Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos, Regina Mary a Danemarcei și Prințul Moștenitor Haakon al Norvegiei.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg