„Mi-a mărturisit că el este primul bărbat care a stârnit-o vreodată fizic!” Despre care dintre iubiţii ei spunea asta prinţesa Diana

1 iulie, 2021
5 diana88 jpg jpeg

„Diana devenise obsedată de Oliver Hoare - aproape într-o măsură deranjată”, spune un angajat al palatului.

Tată a trei copii¸ Oliver era un apropiat al lui Charles, iar el şi soţia sa moştenitoarea Diane de Waldner fuseseră oaspeţi la castelul Windsor. Hoare avea cu 16 ani mai mult decât prinţesa, iar aventura lor a început la scurt timp după ce tatăl Dianei, Earl Spencer, a murit.

Hoare a avut un efect devastator asupra Dianei. „Avea nevoie de el în fiecare moment posibil. Căutase un bărbat matur care să o susţinuă. Nu avea asta de la Charles şi părea să o găsească în Hoare. Şi aşa a început ritualul de a-l strecura în Palatul Kensington.

stanga
dreapta
5 printesa diana 1 jpg jpeg
2 diana32 jpg jpeg
10 diana5 jpg jpeg
11 diana7 jpg jpeg
5 diana88 jpg jpeg
8 diana87 jpg jpeg
16 diana90 jpg jpeg
12 di9 jpg jpeg

 Fostul bodyguard al Dianei, Ken Wharfe, spune că prinţesa a fost „atrasă instantaneu” de frumosul comerciant de artă. În scurt timp, cei doi au început să aibă întâlniri secrete. Wharfe susţine că odată l-a găsit pe Hoare „semi-gol”, în spatele unei plante în ghiveci din Palatul Kensington, ţinând un trabuc.

„Mi-a mărturisit că el este primul bărbat care a stârnit-o vreodată fizic”, a spus Wharfe .

Au schimbat chiar cadouri. Hoare i-a cumpărat Dianei o brăţară de aur pe care a păstrat-o până a murit, în 1997. Pe de altă parte, Diana i-a dăruit o pereche de butoni păstraţi de la regretatul său tată.

„Ştiai când Hoare va veni în vizită pentru că era unul dintre puţinele momente în care Diana comanda şampanie", declara un prieten al Dianei pentru Mirror .

„ Erau destul de plictisitori când se vedeau, dar Dianei îi plăcea să aibă pe cineva alături care să o venereze. Visa să se stabilească  în Italia, apoi îşi dorea un castel în Franţa. O vreme a fost în America. Dar când şi-a dat seama că toate jucăriile lui erau plătite de soţia lui, a ştiut că despărţirea nu va veni niciodată”.

După un an de relaţie, atât Charles, cât şi Diane de Waldner au aflat despre aventura secretă a partenerilor lor. Dacă Waldner a fost furioasă, Charles a rămas pur şi simplu perplex. I-a fost greu să comenteze legătura, din moment ce, la vremea respectivă, avea propria sa relaţie cu Camilla Parker Bowles.

Când Hoare a decis să pună capăt aventurii pentru a-şi salva căsătoria cu soţia sa bogată, Diane de Waldner de Freundstein, Diana a început să-şi bombardeze casa cu sute de apeluri telefonice. Acest lucru a devenit public în 1994, cu titlurile ziarelor care strigau: „Chemările ciudate ale lui Di către magnatul căsătorit”.

Hoare a murit de cancer în 2018, la vârsta de 73 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg