Mic dejunul nutritiv și sănătos al Prințesei de Wales, cu care poți slăbi într-o săptămână

7 septembrie, 2023

Cu o siluetă adolescentină la 41 de ani și după trei sarcini, Kate Middleton este prințesa care captează atenția de fiecare dată când apare la un eveniment public. Catherine este fascinantă cu eleganța și carisma sa.

kate Middleton  GettyImages jpg

De-a lungul timpului, este firesc că lumea a vrut să afle ce secrete de frumusețe are Prințesa de Wales. Căci, nu-i așa? Este vizibil. Soția Prințului William îmbătrânește atât de frumos. Ca de fiecare dată când studiem stilurile de viață ale femeilor ce-și mențin tinerețea fără efort, aflăm că principala cheie a succesului este invariabil echilibrul.

Deși are o viață agitată, cu multiple angajamente regale publice și private, Kate Middleton nu neglijează niciodată sportul și mâncarea sănătoasă, nutritivă și echilibrată caloric. De asemenea, pune accent pe hidratare și odihnă.

Prințesa de Wales are și un aliment extrem de benefic pe care îl consumă dimineața, la micul dejun. Potrivit medicilor nutriționiști, este foarte sățios, are capacitatea extraordinară de a absorbi colesterolul, este pansament gastric și unul dintre cele mai nevinovate gustări de care te poți bucura la orice oră din zi și din noapte.

cereal 3186256 1920 jpg

Ei bine, Kate Middleton este fan al acestei alegeri dis de dimineață. Prințesa consumă ovăz, o sursă excelentă de fibre, un aliment care-i ține de foame ore bune. 

Un expert în fitness și nutriție sportivă de la Bulk.com a explicat că ovăzul este un aliment de bază pentru micul dejun, mai ales că eliberează energie lent și te menține sătul.

„Abundă în vitamine, minerale și fibre solubile, ceea ce îl face grozav chiar și pentru diabetici, deoarece poate ajuta la scăderea nivelului de glucoză și colesterol.”

Expertul în nutriție a mai spus că ovăzul „este perfect universal pentru că, de asemenea, nu conține gluten și poate fi consumat dulce sau sărat”.

Fulgii de ovăz pot fi, de asemenea, pregătiți în avans, ca să ai timp dimineața pentru mic dejun. Poți lăsa ovăzul peste noapte în apă, lapte sau lapte vegetal, iar dimineața doar mai adaugi câteva fructe de pădure. Este un fel de mâncare care rezistă până la 5 zile în frigider.

Ajută la slăbit

Un redactor de la Express a verificat informația pe pielea sa. A mâncat zi de zi, timp de o săptămână și a pierdut două kilograme.

Kate cea suplă, Getty jpg

Prințesa Kate Middleton, care este admirată de mulți pentru silueta ei subțire, obișnuiește să consume ovăz la micul dejun în fiecare zi. Un nutriționist de la BarBend a sugerat că mâncarea aceasta de la micul dejun o va „ține pe Kate sătulă și cu suficient combustibil pentru a participa la evenimente regale, a face mișcare și a alerga după cei trei copii ai săi”.

Foto: Profimedia și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg