Micile rebeliuni ale Prințesei Leonor. Ce face fiica Regelui Spaniei atunci când n-o vede nimeni

23 mai, 2024

Poate că este „înregimentată” la Academia Militară, dar nu e totul doar despre responsabilități, ci și despre unele mici libertăți de care se bucură la fel de mult precum tinerii obișnuiți.

Regele Felipe si Printesa Leonor   profimedia 0874081775 jpg

De când a devenit majoră și a intrat la Academia Militară Generală din Zaragoza, Prințesa de Asturia își face tot mai multe planuri în privat și se distrează ca orice altă fată de vârsta ei, la adăpost de obiectivele fotografilor. Prințesa Leonor se află în momentul în care cunoaște lumea, trăiește experiențe, se simte liberă, iar părinții ei, Regele Felipe și Regina Letizia, au încredere deplină în ea.

În acest an, ea s-a integrat foarte bine în noul său cerc de prieteni din Zaragoza, cu noii cadeți din clasa ei și, pe lângă faptul că profită de zilele libere pentru a se întoarce acasă, își face și alte planuri, cum ar fi călătoria secretă pe care a făcut-o la New York pentru a-și vizita un prieten, Gabriel Giacomelli, care locuiește în Manhattan și studiază la New York University. Cei doi s-au cunoscut când au studiat împreună la Bacalaureatul Internațional din Țara Galilor, la un moment dat s-a crezut că sunt iubiți, deși în realitate nu au fost niciodată, potrivit unor surse ale revistei ”HOLA!”.

Aceasta a fost vacanța Prințesei Leonor în Manhattan, o adevărată aventură. Acum, datorită șederii sale de doi ani la internat, are prieteni în toată lumea: Europa, Statele Unite, America de Sud. Pe lângă escapadele sale, își face planuri cu tovarășii săi de la La Academie atunci când are timp liber. Prima dată a ieșit să ia o gustare la barul El Tuno, unul dintre cele mai populare locuri pentru tinerii care își fac stagiul militar, în inima zonei universitare. Acolo, ea și tovarășii ei au mâncat pizza, sandvișuri, hamburgeri și omletă, toate la comun. O experiență autentică pentru cineva obișnuit să mănânce cu tacâmuri de argint și în veselă de porțelan și să aibă un valet gata s-o servească oricând.

Iar Leonor de-abia așteaptă ca în grupul ei cineva să plănuiască o escapadă ori o ieșire cu toți prietenii pe terasa de la Murray's Tavern. Dar nu doar gastronomia din Zaragoza a cucerit-o pe moștenitoare. Una dintre ultimele ei ieșiri în oraș a fost la discoteca Babia, care a fost unul dintre „templele” vieții de noapte din capitala aragoneză încă din anii 1970 și unde se desfășura o petrecere Flower Power.

Mai recent, în compania părinților ei, s-a bucurat de o cină cu colegii de promoție militară ai tatălui ei la Aura, pe malul Ebroului și cu Basilica del Pilar în fundal. Și, la începutul săptămânii, Leonor și părinții ei au luat masa la restaurantul hotelului El Patio - semn că și regalii tânjesc să aibă parte de-o normalitate atât de benefică. 

FOTO: Profimedia, Getty Images, Casa Majestății Sale Regele Felipe



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg