Micul dejun bizar al Prințesei Anne. Cele două alimente care o ajută să fie suplă și energică la 73 ani

26 septembrie, 2023

Un bucătar regal a dezvăluit mâncărurile preferate ale Prințesei Anne la micul dejun. Fix alegerile care o ajută să aibă o zi plină de energie.

Prințesa Anne, Getty (1) jpg

Prințesa Regală are un tonus fenomenal și o siluetă de tânără, la 73 de ani. Iată cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Secretul său este un mic dejun deloc regal.

Prințesa Anne, mai 2023 (6) jpg

Are niște preferințe bizare, pentru gustul multor persoane. Și cam în fiecare dimineață dorește să același lucru. Cu siguranță, nu multe persoane ar putea să se alimenteze astfel.

Potrivit apropiatului Prințesei Anne, Alteța Sa regală dorește banane exagerat de coapte și ... pește afumat, la micul dejun. Se pare că datorită acestui mic dejun deloc regal, Anne reușește să fie în formă maximă. Nu degeaba a fost etichetată ”cel mai muncitor membru regal al familiei”.

Prințesa Regală Anne este cunoscută pentru preferințele sale în materie de alimente: le caută pe cele practice, sănătoase și bogate în vitamine, care par să-i confere un tonus fizic maxim.

Nu sunt multe detaliile care se află legate de membrii regali, însă avem noroc cu bucătarii și majordomii, care mai ”scapă” informații. Aspectul alimentației este foarte în serios luat la Casa Regală. În general, se merge pe hrana curată, cultivată chiar pe domeniile regale. De exemplu, Regele Charles este înnebunit după ouăle de țară și le servește conform unui ritual propriu: fierte moi, într-un mod specific, cum doar lui îi place.

Prințesa Anne nu este foarte mofturoasă și mizează pe două alimente care îi fac bine și îi dau energie: bananele foarte coapte și peștele afumat.

peste afumat jpeg

Fostul bucătar regal Darren McGrady a dezvăluit Today: ”Prințesa Regală adoră bananele foarte coapte, aproape negre!, căci a realizat cât de ușor se digeră. Și la fel ca regretata sa mamă Regina Elisabeta, și Prințesa Anne optează la micul dejun pentru hrană nutritivă, plină vitamine și acizi grași. Alteța Sa adoră peștele afumat, ba chiar a recunoscut public ce firmă preferă. Servește peștele doar de la  Fortune Kippers, o companie veche de 140 de ani cu sediul în Whitby, Yorkshire.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg