Micul dejun „demodat” pe care care Prințesa Diana îl adora. Dieta ei a fost influențată de o vizită în Elveția
Prințesa Diana avea un mic dejun „neobișnuit” cu mult înainte ca acesta să devină viral. Fostul ei bucătar, Darren McGrady, a dezvăluit că Diana era obsedată de ovăzul preparat peste noapte, după o vizită la o clinică de sănătate din Elveția.

Prințesa Diana avea un mic dejun „neconvențional” cu mult înainte ca acesta să devină viral în ultimii ani. Potrivit unor surse, fosta Prințesă de Wales s-a îndrăgostit de un anumit tip de mic dejun după o vizită la o clinică de sănătate din Elveția.
Darren McGrady, fostul bucătar al Dianei, a dezvăluit micul dejun preferat al prințesei într-un nou videoclip pe canalul său de YouTube. Acesta nu era altul decât popularul ovăz. McGrady a lucrat pentru Familia Regală din 1982 și specific pentru Diana la Palatul Kensington din 1993. El a gătit diverse mese pentru regretata prințesă și cei doi fii ai săi, Prințul William și Prințul Harry.
Preferințele alimentare ale Dianei
Vorbind despre preferințele alimentare ale Dianei, McGrady a spus: „Când am devenit bucătarul Prințesei Diana, ea și-a pus viața pe drumul cel bun. Era patroana a 119 organizații caritabile diferite, se antrena la sală de trei ori pe săptămână și arăta mai bine ca niciodată. Ea mi-a spus: „Darren, tu ai grijă de toate grăsimile, iar eu voi avea grijă de carbohidrați la sală. Acum, asta însemna că mânca sănătos, iar micul ei dejun preferat era ceva numit ovăz”. Bucătarul regal a dezvăluit că, deși ovăzul a devenit popular în jurul anului 2012, Diana îl consuma zilnic cu aproape 20 de ani înainte, în 1993.
Rețeta micului dejun preferat al Dianei
McGrady a explicat fiecare pas în crearea rețetei preferate de mic dejun a Dianei. Aceasta includea înmuierea fulgilor de ovăz în suc de portocale peste noapte, apoi adăugarea de iaurt grecesc, miere și suc de lămâie în amestec. El termina prin a rade un măr peste ovăz și a adăuga afine și nuci.
McGrady a mărturisit: „Trebuie să recunosc că atunci când pregăteam acest mic dejun la Palatul Kensington pentru Prințesa Diana, era atât de bun încât de fapt dublam rețeta pentru ca și bucătarul să îl primească la micul dejun.”






Acest mic dejun sănătos și nutritiv a fost o parte importantă a stilului de viață echilibrat al Prințesei Diana, reflectând dedicarea ei pentru sănătate și bunăstare.
Foto: Getty Images, Profimedia

































