Micul ștrengar Prinț Louis seamănă picătură cu acest membru al familiei regale. Și nu cu bunicul Charles

16 august, 2024

El este bucuria de la Palat și, umblă un zvon, preferatul Regelui Charles. Este un mic ștrengar, care cucerește inimile tuturor. Iar specialiștii regali au descoperit un detaliu incredibil!

Prințul Louis și Regele Charles, GettyImages (1) jpg

Micul Louis este iubit de fanii regali pentru nonconformismul său în timpul aparițiilor sale la evenimentele regale publice. Dintotdeauna, a constituit sarea și piperul unui eveniment, dacă era prezent. Chiar și alături de sobra Regină Elisabeta. Și membrii regali se mândresc cu trăsăturile sale moștenite din partea tatălui William și bunicului Charles, însă un detaliu a reieșit recent la suprafață. Mezinul Prințului William seamănă neașteptat de mult cu bunicul său matern, Michael Middleton.

Louis și bunicul matern jpg

Fiul cel mic al Prințului și Prințesei de Wales seamănă izbitor cu bunicul său, Michael Middleton. Fanii regali au remarcat asemănările adorabile dintre tatăl lui Kate Middleton și mezinul Prinților de Wales.

Prințul Louis, GettyImages jpg

„Seamănă perfect cu bunicul Middleton”, a comentat un fan regal, încântat, în dreptul unei imagini a Prințului Louis. Un alt fan a adăugat: „Prințul Louis pare o replică a lui Michael Middleton”. și un al treilea a intervenit: ”Și eu am fost mereu de părerea asta!”.

Tânărul Prinț, care are o legătură minunată de familie și cu bunicii din partea mamei, care nu au sânge regal, se înțelege perfect și cu bunicul Rege Charles.

Ipostazele în care au apărut împreună la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta sunt minunate și istorice. Căci pe vremea aceea, Charles era ”doar” prinț și putea asista la evenimente din tribună, ținându-și nepoții în brațe.

Și asemănarea lor este vădită.

În plus, cu asemănări sau fără, amândoi bunicii își adoră nepoții. Dacă Michael Middleton e mai discret, Regele Charles a apărut public cu simboluri ale statutului său adorat, de bunic.

Poartă cravată cu T-Rex, făcută cadou de Louis, și are brățări ale prieteniei la mână, brățări care îl leagă afectiv de nepoții săi atât de dragi, George, Charlotte și Louis.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg