Mireasa Prințului din Brunei, noua Kate Middleton a Asiei: elegantă, pasionată de modă și ambițioasă

24 ianuarie, 2024

Nunta de zece zile a Prințului Abdul Mateen și a Anishei Rosnah Isa Kalebic a început pe 7 ianuarie și a cuprins o serie de ceremonii tradiționale și religioase, dar și festivități publice.

Prințul Abdul Mateen și Anisha ai Bruneiului profimedia 0837553147 jpg

Într-un final, după zece zile pline de fast și opulență, regatul Bruneiului a revenit la normal, iar unul dintre fiii sultanului și soția lui și-au putut începe viața de cuplu.

Cel declarat odată ca fiind unul dintre cei mai eligibili burlaci din Asia - Prințul Abdul Mateen al Bruneiului este acum un soț cu acte în regulă, fericit că și-a găsit o mireasă pe măsură. Mai exact, de unde a apărut această superbă femeie de 29 de ani?

Deși nu se cunosc prea multe detalii despre cum a înflorit relația lor, s-a raportat că cei doi se întâlnesc de ani de zile, prințul cunoscând-o pe Anisha prin fratele ei, Danial Isa Kelbic, un prieten din copilărie de-ai lui Abdul.

Mireasa provine dintr-o familie prestigioasă, bunicul ei, Pehin Dato Isa, fiind consilier special al Sultanului din Brunei. 

Cât despre Anisha, aceasta a studiat la Universitatea din Bath din Marea Britanie și este în prezent un antreprenor de succes în Brunei. Ea a fondat casa de modă Silk Collective și deține împreună cu un prieten apropiat o firmă de turism numită Authentirary.

Prințul Abdul și logodnica PNG

În timpul ei liber, proaspăta prințesă deschisese o pagină de Instagram dedicată gastronomiei, unde își publica propriile rețete și sfaturi culinare. Cu toate acestea, contul nu a mai fost folosit din ianuarie 2022.

Dar chiar dacă familia miresei este una bună, nu se compară cu cea în care a intrat, cea a Prințului Abdul Mateen.

Tatăl acestuia, sultanul Bruneiului, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, având o avere netă de peste 24 de miliarde de lire sterline, datorată în cea mai mare parte exporturilor de petrol și gaze naturale.

Abdul, în vârstă de 32 de ani, este al patrulea fiu și al zecelea copil al sultanului Hassanal Bolkiah, în vârstă de 77 de ani, și al celei de-a doua soții a acestuia, Mariam Abdul Aziz, în vârstă de 67 de ani.

Rămâne de văzut dacă această brunetă elegantă și ambițioasă va face o reclamă în plus acestui regat mic, dar deosebit de bogat, și se va impune drept una dintre cele mai populare figuri regale feminine din Asia. Are toate calitățile să o facă.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg