Mișcare riscantă: De ce și-a contactat Prințul Harry fostele iubite, pe Cressida și pe Chelsy Davy?

1 noiembrie, 2022

Vara aceasta, Prințul Harry a luat legătura cu câțiva dintre prietenii săi din Anglia și cu fostele lui iubite. De ce?

chelsy davy profimedia 0257963874 jpg

Cu siguranță nu mânat de nostalgie și dor, ci din motive mai degrabă mercantile. Ei bine, se pare că Prințul Harry i-a contactat pentru a-i întreba dacă l-ar putea ajuta cu cartea lui de memorii, denumită Spare/Rezervă. Se pare că acești prieteni intimi ai Ducelui de Sussex au fost rugați să depună mărturie despre unele momente din viața lui Harry, inclusiv relațiile și educația sa.

Această cerere, a susținut o sursă citată de publicația The Daily Express, a fost văzută ca fiind mai degrabă "ironică" de către unii dintre oamenii cu care a vorbit Prințul Harry, având în vedere că în trecut acesta le-a cerut apropiaților săi să nu dea niciun amănunt despre viața sa privată.

O altă sursă a declarat pentru The Sun: "Prietenii și fostele lui iubite au fost politicoase și au spus că se vor gândi la asta, dar în cele din urmă majoritatea au refuzat propunerea lui Harry. Li s-a părut ironic că, odată, Harry ar fi văzut roșu în fața ochilor dacă ar fi avut vreodată o bănuială că aceștia au vorbit cu mass-media despre el, iar acum are nevoie de ajutorul lor."

Umblă vorba că Harry ar fi apelat chiar și la ajutorul fostelor lui iubite celebre, Chelsy Davy și Cressida Bonas, în prezent ambele fiind căsătorite și mame, cu care Prințul Harry a păstrat o relație de prietenie, invitțndu-le chiar și la nunta lui cu Meghan Markle. Cu prima, Harry a avut o relație din anul 2004 până în 2010, în timp ce cu Cressida s-a iubit din 2012 până în 2014.

Cartea de memorii a Prințului Harry, care urmează să fie lansată în întreaga lume pe 10 ianuarie 2023, a fost descrisă de casa de editură care o publică ca fiind un volum plin de "revelații, autoexaminare și înțelepciune câștigată cu greu despre puterea eternă a iubirii asupra durerii".

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg