Mișcarea discretă și nebănuită a Prințului Harry în plin turneu regal australian al tatălui său, regele

23 octombrie, 2024

Prințul Harry și-a lansat în cea mai mare discreție o nouă carte. Ca de fiecare dată când atenția lumii este captată de regali, Ducii de Sussex fac ceva să atragă atenția, la rândul lor.

Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg

În plin turneu regal australian al tatălui său, Regele, Harry face această mișcare neașteptată. Ducele de Sussex cochetează de ceva timp cu ipostaza de scriitor, să nu uităm că și-a publicat cartea autobiografică ”Rezervă” în ianuarie 2023.

REZERVĂ, volumul de memorii al prințului Harry Sursa foto Editura Nemira

Memoriile senzaționale ale Ducelui de Sussex au făcut furori la data când volumul a fost publicat pentru prima dată, în ianuarie 2023, iar acum o nouă versiune tocmai ce a ajuns pe rafturi.

Despre ce este vorba?

Cartea Spare a Prințului Harry a fost lansată cu copertă broșată în SUA, pe 22 octombrie și apoi în Marea Britanie două zile mai târziu.

În timp ce Ducele de Sussex a sugerat anterior că a existat suficient material pentru o continuare a Spare, nu există capitole noi suplimentare în noua versiune broșată, care a apărut recent.

Editura Penguin Random House a confirmat încă din august că versiunea broșată a Spare „va avea aceeași imagine de copertă ca și ediția cu copertă cartonată, iar conținutul cărții este neschimbat”.

Noua versiune vrea să dea un nou impuls vânzărilor, care au scăzut notabil.

Și deși această autobiografie nu i-a adus nimic bun în raport cu familia regală, iată că Harry și cei care se ocupă de promovarea cărții mai fac ceva în speranța că vor impulsiona vânzările.

Cartea abundă în dezvăluiri și acuzații, unele șocante. ”Rezervă” prezintă perspectiva mezinului regal asupra vieții în umbra lui William, fratele cel mare pe care nu-l menajează deloc.

Sunt vădite acuzațiile și nemulțumirile când vine vorba de moștenitorul tronului britanic și a sa soție, Kate Middleton.

De asemenea, Ducele a calificat-o pe mama sa vitregă, Regina Camilla, „periculoasă” și a susținut că a încercat să-și reabiliteze imaginea în detrimentul lui, spunând că l-a sacrificat pe „altarul ei personal de relații publice”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles a ajuns în Samoa, Profimedia (2) jpg
FotoJet (1) jpg
Nepoatele Dianei colaj jpg
Familia regală a Liechtensteinului la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima in rochie colorata purtata a treia oara   profimedia 0924718754 jpg
Regina Rania colaj jpg
Mary și Frederik în Germania, Profimedia (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla în Australia, Profimedia (5) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg