Mister total al afecțiunii serioase cu care se luptă Kate. Nici apropiații regali n-au știut de operație

29 ianuarie, 2024

Cu fiecare zi ce trece, presa observă că misterul bolii Prințesei de Wales se adâncește. Noi detalii au ieșit la iveală, în condițiile în care soția Prințului de Wales a fost operată pe 16 ianuarie și încă este la spital!

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg

Palatul a rugat presa să ”respecte intimitatea Prințesei”, dând asigurări că va prezenta o listă cu noutăți numai dacă va fi cazul. Însă presa tabloidă britanică nu poate sta cu mâinile în sân, doar să aștepte veștile oferite de Palat. Cert este că Prințesa se recuperează un timp maxim, iar despre operația aparent planificată, nu multă lume a știut. Cei trei copii își văd mama doar pe Facetime, iar misterul plutește la Palat.

În afară de informația că Prințesa a suferit o intervenție la nivelul abdomenului, nu se cunosc alte detalii. Întrebarea a fost însă: cum de Kate Middleton a fost nevoită să-și anuleze mai multe evenimente, în condițiile în care se presupune că operația a fost planificată?

Și mai mult, de ce atât mister?

S-a aflat că operația abdominală a Prințesei de Wales a fost un secret păzit cu mare grijă, încă dinainte de internarea ei în spital.

Intervenția chirurgicală a lui Kate Middleton a venit ca un trăsnet, inclusiv și pentru apropiații regali, scrie revista PEOPLE.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la Clinica din Londra pe 16 ianuarie și este de așteptat să rămână în spital între zece, până la 14 zile. Și este puțin probabil ca Kate Middleton să-și reia îndatoririle regale mai devreme de Paște. Ultima ei apariție publică a fost în ziua de Crăciun, când familia regală mergea la biserica din Sandringham.

Exista o îngrijorare încă de la începutul anului. Deși William și-a reluat îndatoririle pe 11 ianuarie, agenda Prințesei de Wales rămăsese neconfirmată, lucru care a stârnit rumoare, susține sursa citată.

Palatul Kensington a confirmat știrile despre internarea lui Kate la spital și despre operația chirurgicală pe 17 ianuarie – iar 90 de minute mai târziu, Palatul Buckingham anunța intervenția la care urma să fie supus și Regele Charles.

Cumva, presa crede că inclusiv acest dublu anunț a fost făcut ca să se mute puțin atenția de la problemele de sănătate ale lui Kate.

Prințesa este bine păzită și presa tabloidă încă nu a dat de niciun fir concret care să susțină orice eventuală speculație. Însă nedumeririle sunt multe, iar fanii regali speră într-o elucidare cât mai rapidă.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg