Misterul din jurul lui Kate Middleton: cât de veche e poza de familie și cine a scris acele mesaje

12 martie, 2024

Se pare că Palatul a făcut mai mult rău decât bine atunci când a decis să facă publică poza de familie cu Kate Middleton și cei trei copii ai ei, cu ocazia Zilei Mamei.

Kate Middleton și copiii în prima imagine de la operație Instagram

Pentru că, după ce poza a fost retrasă de marile agenții foto din lume pe motiv că a fost manipulată, fanii prințesei au început să-și pună noi întrebări, iar teoriile conspirației s-au adâncit.

De ce a fost editată atât de grosolan acea poză cu Prințesa de Wales și copiii ei, George, Charlotte și Louis? De ce nu purta Kate faimosul ei inel de logodnă cu safir în această poză formală? De ce era copacul din spatele lor atât de bogat în frunze, în această perioadă a anului?

Atât de multe greșeli de PR și atât de multe întrebări fără răspuns, care nu fac decât să lanseze noi speculații, despre care surse de la palat citate de Daily Mail susțin că îi întristează teribil pe Prinții de Wales. 

Poza editată cu Kate Middleton și copiii Getty Images png

Nu am vrut și nici nu ne-am așteptat la o fotografie perfectă, doar ceva care să ne oprească îngrijorarea. Și ne-am îngrijorat încă de când această femeie a fost pozată într-o mașină condusă de mama lui Kate, săptămâna trecută? Eu una nu am dormit deloc, scrie editorialista Liz Jones pentru Daily Mail. Tot aceasta atrage atenția că Palatul și-a pierdut credibilitatea, odată cu fiasco-ul pozei cu Kate, și că tot mai mulți se întreabă dacă nu cumva altcineva a scris acele mesaje în locul prințesei, una încă prea bolnavă pentru a-și face apariția într-un fel în spațiul online.

De ce n-ar fi putut să lanseze pur și simplu o fotografie de Ziua Mamei cu Kate de la Încoronare, să zicem, și cu o mică notă sub ea? Ar fi fost mai bine. Acum, ne gândim serios dacă a scris ea mesajul care a însoțit controversata poză. Și mai sunt și altele. De ce au fost până la 16 anomalii pe acea fotografie? Imaginea a fost una veche și reutilizată? Sau de ce nu a fost trimis un fotograf acreditat pentru a face poza? E încă prea bolnavă pentru asta?, continuă jurnalista britanică în editorialul ei.

Ca un făcut, ieri, Kate Middleton a fost văzută părăsind Castelul Windsor într-o mașină în care se afla și William, dar fără a participa alături de acesta la slujba regală de Ziua Commonwealth-ului de la Westminster Abbey.

Nu se știe cu exactitate încotro s-a îndreptat Prințesa de Wales, dar se pare că a avut o rută similară ca o soțului ei, spre centrul Londrei. Kate Middleton a fost fotografiată stând pe bancheta din spate a mașinii și privind pe geam, în timp ce Prințul William privea înainte.

Acest lucru vine în contextul în care Familia Regală se confruntă cu o presiune tot mai mare pentru a publica fotografia originală de Ziua Mamei, după ce Prințesa de Wales și-a cerut scuze pentru editarea portretului de familie distribuit pe 10 martie.

Pe contul oficial de Twitter al Prințului și Prințesei de Wales, Kate Middleton a scris: "Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri. C".

Foto: Getty Images, Profimedia, AFP/Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg