Mizează pe emoție! Meghan și Harry au o nouă abordare, care prinde la publicul american

12 martie, 2024

Când totul părea să le fie potrivnic, Ducii de Sussex au găsit o portiță prin care să-și recâștige simpatia publică.

Prințul Harry si Meghan Markle in Texas   Instagram  (4) jpg

În publicitate, prima lege a vânzării unui produs implică stârnirea emoției cumpărătorului. În cazul Ducilor de Sussex, pentru a-și putea vinde cât mai bine imaginea, ei trebuie să apese butonul sensibilității și să spere că noile lor acțiuni vor avea mai mult succes decât dezvăluirile fără perdea de la Curtea Regală britanică.

Așa se face că Meghan Markle și Prințul Harry au schimbat abordarea și au trecut la ceea ce ar fi trebuit, probabil, să facă de la bun început, și anume acela de a-și asocia numele cu caritatea, benevolența și campaniile sociale. Cum altfel am putea interpreta gestul lor recent de a vizita o familie din Texas afectată de împușcăturile din școli în masă?

Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit la Austin (Texas) pentru a participa la colocviul feminist „Breaking Barriers, Shaping Narratives: How Women Lead On and Off Screen". O discuție la care Ducesa de Sussex, alături de actrița Brooke Shields și alte activiste de renume, a participat cu ocazia celebrării zilei de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii.

Această discuție nu a fost însă singurul eveniment la care Ducele și Ducesa de Sussex au participat în acest weekend în sudul Statelor Unite, aceștia deplasându-se în orașul Uvalde pentru a fi alături de rudele lui Irma García, una dintre profesoarele de școală primară de la Robb School care și-a pierdut viața atunci când școala în care lucra a fost atacată de un elev înarmat, în mai 2022. Un schimb de focuri de armă în care au fost uciși alți 19 copii, cu vârste cuprinse între nouă și unsprezece ani, și o altă profesoară, Eva Mireles. La fel, soțul Irmei, John, a murit câteva zile mai târziu, complet devastat de lovitura dură de a-și pierde soția într-un mod atât de crud și neașteptat.

Prințul Harry și Meghan Markle au ținut să stea de vorbă cu John, nepotul regretatului cuplu, care a fost plin de laude la adresa lor. „A însemnat foarte mult pentru noi că au venit. Au fost multe lacrimi de bucurie și momente de suflet. Sunt cei mai buni și mai umili oameni pe care i-am întâlnit vreodată, a fost ca și cum ne-am reîntâlnit cu familia sau cu prieteni vechi. Ne-am simțit extraordinar împreună, ne-am potrivit perfect și am împărțit multe râsete și amintiri", a declarat tânărul pentru revista britanică „HELLO!”.

Nu este prima dată când fosta vedetă din „Suits” se află în Uvalde, întrucât la două zile după masacru a mers la fața locului pentru a prezenta condoleanțe celor afectați și pentru a oferi mâncare și băutură donatorilor de sânge. De atunci, a ținut legătura cu unele dintre familii, cum ar fi familia Garcia. „Vizitele sale sunt foarte speciale, deoarece știm că are o viață deosebit de ocupată", a declarat John pentru aceeași publicație.

Și, ca episodul să fie și mai emoționant, Ducii de Sussex au ajuns acolo tocmai când „era ziua de naștere a mamei mele, iar Meghan i-a cântat la mulți ani, a fost foarte drăguță și drăguță și chiar i-a cumpărat un tort".

Câtă amabilitate! Fără îndoială, aceste gesturi demonstrează că Prințul Harry și Meghan Markle au o abordare nouă, care prinde la publicul american.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg