Mocirla de după Elisabeta. ”Oamenii-s sătui de tânguiala lui Harry și Meghan. Sfidează educația Reginei”

30 ianuarie, 2023
Ducii de Sussex, insert Diana jpg

Majordomul Prințesei Diana iese la atac: ”Oamenii s-au săturat de tânguiala lui Harry și Meghan. Sfidează educația Reginei.”

Paul Burrell, majordomul Prințesei Diana, pretinde că purtarea Ducilor de Sussex din ultimele două luni a fost în contradicție puternică cu toate valorile insuflate de răposata Elisabeta a II-a.

printul harry si regina elisabeta a IIa

Majordomul Prințesei Diana nu mai suportă atacurile necontenite cu care Prințul Harry și Meghan Markle ”bombardează” familia regală britanică.

Paul Burrell a lucrat 10 ani pentru Prințesa Diana și au fost foarte apropiați. Lady Di avea multă încredere în el și îi spunea ”Stânca”, tocmai fiindcă îl simțea de încredere.

Printesa Diana  jpeg

Paul Burrell spune că așa cum și el s-a săturat de ieșirile Ducilor de Sussex, nici oamenii nu mai pot cu tânguielile lor fără noimă.

Fostul majordom spune că e inadmisibil modul în care și-au etalat intimitățile și detaliile oferite de Prințul Harry în cartea sa ”Rezervă”.

”Fiii mei sunt în vârstă de 37 și 34 de ani, au crescut cu William și Harry și îi ascultă pe cei de seama lor. Oamenii spun că s-au săturat de această tânguială fără noimă.”, a explicat dl Paul Burrell, menționând că fiii săi trăiesc în SUA. Căci pe lângă societatea britanică, nici americanii nu prea mai au chef să asculte saga lui Harry.

”Începe să devină urât, sunt conversații stânjenitoare. M-am săturat să aud de circumcizia lui Harry, de penisul său înghețat și de rujul lui Kate. Sincer! E atât de contrastant, dacă ne amintim demnitatea și grația răposatei Regine Elisabeta a II-a. Nu mai pot, nu mai vreau. Ca mine mai sunt atâția alții.”, mărturisește dezolat Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana.

Bărbatul crede însă că spectacolul nu se va opri aici, ci va continua pe Netflix. E ca și cum și-ar fi ales Ducii de Sussex o nouă meserie. Fostul majordom cu siguranță n-a văzut-o pe Prințesa Diana atât de frustrată ca Prințul Harry, căci ea încerca să fie cât mai elegantă chiar și atunci când își arăta nemulțumirea față de membrii familiei regale.

Nici Harry nu are sentimente prea plăcute față de Paul Burrell, căci l-a menționat în autobiografia sa: Ducele spune că acesta a profitat de moartea mamei sale când a publicat o carte în 2001.

Prințesa Diana a murit când Prințul Harry avea 12 ani. În cartea ”Rezervă”, detaliază cât de greu i-a fost să accepte decesul mamei sale și ce efecte nebănuite au existat pe parcursul vieții sale, începând de atunci. Practic trauma pierderii i-a marcat tot traseul vieții.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg