Mocirla de după Elisabeta. ”Oamenii-s sătui de tânguiala lui Harry și Meghan. Sfidează educația Reginei”

30 ianuarie, 2023
Ducii de Sussex, insert Diana jpg

Majordomul Prințesei Diana iese la atac: ”Oamenii s-au săturat de tânguiala lui Harry și Meghan. Sfidează educația Reginei.”

Paul Burrell, majordomul Prințesei Diana, pretinde că purtarea Ducilor de Sussex din ultimele două luni a fost în contradicție puternică cu toate valorile insuflate de răposata Elisabeta a II-a.

printul harry si regina elisabeta a IIa

Majordomul Prințesei Diana nu mai suportă atacurile necontenite cu care Prințul Harry și Meghan Markle ”bombardează” familia regală britanică.

Paul Burrell a lucrat 10 ani pentru Prințesa Diana și au fost foarte apropiați. Lady Di avea multă încredere în el și îi spunea ”Stânca”, tocmai fiindcă îl simțea de încredere.

Printesa Diana  jpeg

Paul Burrell spune că așa cum și el s-a săturat de ieșirile Ducilor de Sussex, nici oamenii nu mai pot cu tânguielile lor fără noimă.

Fostul majordom spune că e inadmisibil modul în care și-au etalat intimitățile și detaliile oferite de Prințul Harry în cartea sa ”Rezervă”.

”Fiii mei sunt în vârstă de 37 și 34 de ani, au crescut cu William și Harry și îi ascultă pe cei de seama lor. Oamenii spun că s-au săturat de această tânguială fără noimă.”, a explicat dl Paul Burrell, menționând că fiii săi trăiesc în SUA. Căci pe lângă societatea britanică, nici americanii nu prea mai au chef să asculte saga lui Harry.

”Începe să devină urât, sunt conversații stânjenitoare. M-am săturat să aud de circumcizia lui Harry, de penisul său înghețat și de rujul lui Kate. Sincer! E atât de contrastant, dacă ne amintim demnitatea și grația răposatei Regine Elisabeta a II-a. Nu mai pot, nu mai vreau. Ca mine mai sunt atâția alții.”, mărturisește dezolat Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana.

Bărbatul crede însă că spectacolul nu se va opri aici, ci va continua pe Netflix. E ca și cum și-ar fi ales Ducii de Sussex o nouă meserie. Fostul majordom cu siguranță n-a văzut-o pe Prințesa Diana atât de frustrată ca Prințul Harry, căci ea încerca să fie cât mai elegantă chiar și atunci când își arăta nemulțumirea față de membrii familiei regale.

Nici Harry nu are sentimente prea plăcute față de Paul Burrell, căci l-a menționat în autobiografia sa: Ducele spune că acesta a profitat de moartea mamei sale când a publicat o carte în 2001.

Prințesa Diana a murit când Prințul Harry avea 12 ani. În cartea ”Rezervă”, detaliază cât de greu i-a fost să accepte decesul mamei sale și ce efecte nebănuite au existat pe parcursul vieții sale, începând de atunci. Practic trauma pierderii i-a marcat tot traseul vieții.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg