Modul adorabil în care Prințesa Charlotte îi calcă pe urme Prințesei Diana. Kate Middleton a dezvăluit

27 septembrie, 2023

Cum așchia nu sare departe de trunchi, se pare că Prințesa Charlotte are hobby-uri similare cu cele ale Prințesei Diana, regretata sa bunică, pe care o va cunoaște doar din poveștile apropiaților.

Colaj Charlotte Diana, Foto Profimedia jpg

Cele două și seamănă foarte mult. Oricum toată lumea este uimită de cât de mult îi seamănă micuța Charlotte tatălui său, Prințul William, primul născut al Prințesei Diana.

Kate Middleton a dezvăluit recent un hobby adorabil al micuței prințese, despre care tocmai s-a aflat că va deveni următoarea Prințesă Regală, după Prințesa Anne, un statut nobil și foarte onorant, care se atribuie pe viață.

Așadar, mama micuței blondine a făcut dezvăluirea în timpul vizitei sale oficiale de marți la la tipografia Standfast & Barracks, care acum face parte din Sanderson Design Group.

După ce a părăsit incinta, superba Prințesă de Wales a primit un buchet de flori și un tablou al său desenat de Emily May Catto, o fetiță în vârstă de șapte ani, care este nepoata celui mai vechi muncitor al companiei, Pete Ellison. O mare iubitoare a copiilor, Kate Middleton a interacționat cu fetița.

Kate Middleton, profimedia 0808730877 jpg

Prințesa de Wales a întrebat-o pe micuță ce hobby are. Aceasta i-a răspuns de îndată că iubește dansul, ocazie cu care Kate a făcut dezvăluirea. Se pare că fiica sa este o mare iubitoare a dansurilor, de asemenea. Adoră baletul și stepul, două activități pe care însăși Prințesa Diana le iubea și le practica. Iată cum s-a mai aflat o trăsătură comună a celor două prințese. 

Nu este prima dată când aflăm acest detaliu despre Charlotte. Atât Kate, cât și Prințul William au vorbit anterior despre dragostea pentru dans a lui Charlotte.

William i-a mărturisit asta fostului președinte maltez Joseph Muscat în 2018, iar Kate Middleton a dezvăluit pasiunea fiicei sale regizoarei baletului național englez Tamara Rojo, în 2017.

Răposata Prințesă Diana trăia pentru dans, exersa singură cu orele la Palat, după căsătoria cu Prințul Charles de atunci. Și iată că această pasiune de familie nu s-a stins, ci a fost preluată de nepoata care îi seamănă cel mai mult.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg
Regina Letizia   profimedia 0824733501 jpg
bluza printesei diana scoasa la licitatie (2) jpg