Modul adorabil în care Prințesa Charlotte va călca pe urmele mamei Kate și străbunicii Elisabeta

30 august, 2024

Singura fiică a Prințului William și a Prințesei Kate este o demnă urmașă a înaintașelor sale. Sportivă, energică și atentă la detalii, Charlotte va fi o viitoare prințesă regală impecabilă.

Prințesa Charlotte la Wimbledon, alături de Kate și Pippa, Profimedia (8) jpg

Micuța are acum 9 ani și este al doilea copil al Prinților de Wales, William și Kate. A treia în linia succesiunii la tron, după tatăl său și fratele mai mare.

Umblă vorba că Prințesa Charlotte are o mulțime de hobby-uri, inclusiv gimnastică, balet și călărie. Adoră să își petreacă timpul în natură.

În timpul turneului părinților ei din Irlanda, Kate Middleton, pe atunci ducesă de Cambridge a făcut o dezvăluire inedită legată de fata sa: „Charlotte este îndrăgostită de gimnastică, adoră să facă roata, podul, spagatul, sfoara. Exerciții perfecte pentru antrenarea echilibrului și coordonării”.

Prințesa Charlotte colaj jpg

Este subțirică și plină de zvâc, întocmai ca femeile regale britanice celebre: Kate, Margaret, Anne, Elisabeta. Iubește înotul și dansul.

Dar lăsând la o parte hobby-urile sportive, prințesa Charlotte ar putea bifa în curând nivelul următor, dacă decide să calce pe urmele mamei ei, Prințesa Kate, devenind o Brownie – parte dintr-un program conceput pentru fetele cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani, cu accent pe predarea de noi abilități, dezvoltarea prietenii și promovarea creativității.

Prințesa Charlotte la Wimbledon, alături de Kate și Pippa, Profimedia (6) jpg

Dar știați că programul de promovare a sănătății are o istorie regală de lungă durată, care datează din 1920? Iată ce detalii a scos la suprafață publicația HELLO!, specializată în viața regalităților.

Rădăcinile Brownie ale Prințesei Kate

Prințesa Kate și sora ei Pippa Middleton s-au alăturat clubului lor local Brownies în 1990. „Era foarte sociabilă”, a spus liderul Brownie June Scutter pentru People despre Kate. „Erau două fete obișnuite, nu se diferențiau cu nimic de celelalte.”

Kate și Pippa au lăsat acum în urmă perioada Brownie.

Însă Prințesa de Wales sprijină real organizația Scout, luând-o sub patronajul său din 2012, după nunta ei regală cu Prințul William, în 2011.

Încă din 2015, ea a spus unui grup de cercetași și ghizi, în timpul unei vizite la Caernarfon, în Țara Galilor de Nord, că este dornică să o înscrie pe Charlotte în grupul de tineri Brownies, Rainbows.

Femeile regale au și ele un istoric cu asociația de cercetașe. Încă din 1920, de când Prințesa Regală Mary devenea președintele Asociației Cercetașelor. Prințesa Margaret a devenit primul membru al familiei regale britanice care s-a înregistrat ca Brownie în 1937, în timp ce sora ei mai mare, regretata Regina Elisabeta a II-a, s-a înregistrat ca Ghid la vârsta de 11 ani.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia Foto Profimedia jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton și Regina Elisabeta, Foto Getty (8) jpg
Kate Middleton foto Instagram (2) png
Printesa Charlene, Printul Albert, Printul Jacques si Printesa Gabriella la picnicul princiar   profimedia 0905633011 jpg
Lucas Tindall fiu Zara profimedia 0905573697 jpg
Regele Frederik, Printul Christian si Regina Mary   de la palat la ferma   Casa Regala daneza jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0905973065 jpg
Principesa Sofia la Palatul Elisabeta sept 2024   Casa Majestatii Sale (3) jpg
Regele Charles la Balmoral Foto Getty Images (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg
Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg