Moment viral cu Meghan Markle, la meciul de polo al lui Harry: îi cere unei femei să nu stea lângă prinț

15 aprilie, 2024

Meghan Markle a fost o splendoare în alb, la Royal Salute Polo Challenge din Palm Beach, Florida, acolo unde a asistat la meciul de polo al soțului ei, Prințul Harry.

Cu această ocazie, o echipă de filmare de la Netflix a surprins fiecare moment al acțiunii pentru viitorul documentar pe care ducele îl pregătește despre acest sport.

Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (4) jpg

Dar, după eveniment, Ducesa de Sussex a fost surprinsă ordonând oamenilor unde să stea în timp ce pozau pentru fotografii.

Videoclipul o arată la un moment dat pe Meghan spunându-i unei femei într-o rochie albă să se îndepărteze de soțul ei și să se mute în altă parte, pentru fotografia de grup de la final. Cu câteva momente înainte, Meghan și Harry s-au sărutat în fața camerelor de filmat, în timp ce ducesa i-a oferit prințului un trofeu.

Prințul Harry a jucat un meci de polo amical în încercarea de a strânge bani pentru organizația lui caritabilă, Sentebale.

La acest meci, a participat și prietena apropiată a lui Meghan, Serena Williams. Cei prezenți au plătit un bilet de intrate de 1.600 de dolari, bani care au mers în conturile organizației caritabile a lui Harry.

Ducesa de Sussex s-a folosit de această ocazie pentru a impresiona cu vestimentația ei, alegând o rochie albă, cu decupaje cool la nivelul abdomenului, în valoare de 800 de dolari, de la designerul californian Heidi Merrick.

Cea mai scumpă piesă din ținuta sa a fost geanta de la Maison Valentino, în valoare de 3.300 de dolari, însă pantofii cu toc înalt care i-au completat outfitul au fost criticați, pe motiv că încalcă dress code-ul de la meciurile de polo, ce sugerează ca doamnele să poarte talpă plată sau platforme. 

Apariția cuplului regal la eveniment a urmat anunțului că aceștia filmează două seriale noi pentru Netflix, ca parte a contractului lor de 100 de milioane de dolari, semnat în 2020 cu gigantul de streaming.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg