Moment viral cu Meghan Markle, la meciul de polo al lui Harry: îi cere unei femei să nu stea lângă prinț

15 aprilie, 2024

Meghan Markle a fost o splendoare în alb, la Royal Salute Polo Challenge din Palm Beach, Florida, acolo unde a asistat la meciul de polo al soțului ei, Prințul Harry.

Cu această ocazie, o echipă de filmare de la Netflix a surprins fiecare moment al acțiunii pentru viitorul documentar pe care ducele îl pregătește despre acest sport.

Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (4) jpg

Dar, după eveniment, Ducesa de Sussex a fost surprinsă ordonând oamenilor unde să stea în timp ce pozau pentru fotografii.

Videoclipul o arată la un moment dat pe Meghan spunându-i unei femei într-o rochie albă să se îndepărteze de soțul ei și să se mute în altă parte, pentru fotografia de grup de la final. Cu câteva momente înainte, Meghan și Harry s-au sărutat în fața camerelor de filmat, în timp ce ducesa i-a oferit prințului un trofeu.

Prințul Harry a jucat un meci de polo amical în încercarea de a strânge bani pentru organizația lui caritabilă, Sentebale.

La acest meci, a participat și prietena apropiată a lui Meghan, Serena Williams. Cei prezenți au plătit un bilet de intrate de 1.600 de dolari, bani care au mers în conturile organizației caritabile a lui Harry.

Ducesa de Sussex s-a folosit de această ocazie pentru a impresiona cu vestimentația ei, alegând o rochie albă, cu decupaje cool la nivelul abdomenului, în valoare de 800 de dolari, de la designerul californian Heidi Merrick.

Cea mai scumpă piesă din ținuta sa a fost geanta de la Maison Valentino, în valoare de 3.300 de dolari, însă pantofii cu toc înalt care i-au completat outfitul au fost criticați, pe motiv că încalcă dress code-ul de la meciurile de polo, ce sugerează ca doamnele să poarte talpă plată sau platforme. 

Apariția cuplului regal la eveniment a urmat anunțului că aceștia filmează două seriale noi pentru Netflix, ca parte a contractului lor de 100 de milioane de dolari, semnat în 2020 cu gigantul de streaming.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg