Momente lacrimogene la nunta regală. Prinţul Harry şi mama miresei, Doria, copleşiţi de emoţii

19 mai, 2018
harry, doria jpeg

A sosit încrezător la Capela St. Geroge de la Windsor, alături de cavalerul său de onoare, prinţul William, iar Harry a fost emoţionat pe tot parcursul ceremoniei religioase. Vizibil nervos până la sosirea superbei sale mirese, Meghan Markle, apoi atins de cuvântarea unuia dintre preoţi, unde mai pui presiunea de a fi în centrul atenţiei oamenilor din întreaga lumea, Harry abia s-a mai putut stăpâni.

Prinţul Harry s-a emoţionat până la lacrimi.

Fiul cel mic al regretatei prinţese Diana a vărsat câteva lacrimi în biserică şi, pe lângă Meghan, care a fost cu zâmbetul pe buze încă de la plecarea de la Hotelul Cleveland, prinţul a fost copleşit de emoţii în momentul ceremoniei, în momentul jurămintelor şi chiar s-a jucat cu degetele, şi-a şters faţa de transpiraţie, partenera sa zâmbindu-i şi ajutându-l să depăşească momentul critic. Lacrimi de fericire.

Şi nu a fost singurul care a făcut cu greu faţă entuziasmului de a o vedea pe iubita sa în rochie de mireasă, căci mama lui Meghan, a plâns atât în maşină, cât şi în biserică. Doria Ragland s-a emoţionat în timp ce aştepta ca fiica sa să intre în biserică. A intrat cu câteva minute înaintea miresei în capela St. George, aşteptând alături de familia regală şi de ceilalţi oaspeţi. Prinţul Harry şi William erau deja în biserică când Doria a sosit şi ea a fost văzută cu lacrimi în ochi. A fost un moment inedit pentru ea să-şi vadă fiica în rochie albă de mireasă, căsătorindu-se cu un prinţ.

Iată momentele emoţionante care i-au făcut să verse lacrimi de fericire!Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg