Momente lacrimogene la nunta regală. Prințul Harry și mama miresei, Doria, copleșiți de emoții

A sosit încrezător la Capela St. Geroge de la Windsor, alături de cavalerul său de onoare, prințul William, iar Harry a fost emoționat pe tot parcursul ceremoniei religioase. Vizibil nervos până la sosirea superbei sale mirese, Meghan Markle, apoi atins de cuvântarea unuia dintre preoți, unde mai pui presiunea de a fi în centrul atenției oamenilor din întreaga lumea, Harry abia s-a mai putut stăpâni.

Prințul Harry s-a emoționat până la lacrimi.

Fiul cel mic al regretatei prințese Diana a vărsat câteva lacrimi în biserică și, pe lângă Meghan, care a fost cu zâmbetul pe buze încă de la plecarea de la Hotelul Cleveland, prințul a fost copleșit de emoții în momentul ceremoniei, în momentul jurămintelor și chiar s-a jucat cu degetele, și-a șters fața de transpirație, partenera sa zâmbindu-i și ajutându-l să depășească momentul critic. Lacrimi de fericire.

Și nu a fost singurul care a făcut cu greu față entuziasmului de a o vedea pe iubita sa în rochie de mireasă, căci mama lui Meghan, a plâns atât în mașină, cât și în biserică. Doria Ragland s-a emoționat în timp ce aștepta ca fiica sa să intre în biserică. A intrat cu câteva minute înaintea miresei în capela St. George, așteptând alături de familia regală și de ceilalți oaspeți. Prințul Harry și William erau deja în biserică când Doria a sosit și ea a fost văzută cu lacrimi în ochi. A fost un moment inedit pentru ea să-și vadă fiica în rochie albă de mireasă, căsătorindu-se cu un prinț.

Iată momentele emoționante care i-au făcut să verse lacrimi de fericire!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA