Momentul când Meghan Markle îl pupă pe Archie pe gură! Ce spun experții despre acest gest

27 martie, 2023

Meghan Markle se pare că are o legătură specială cu Archie, băiețelul ei și al Prințului Harry.

Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg

Meghan Markle și Prințul Harry sunt extrem de iubitori cu cei doi copii ai lor, cu Prințul Archie, care va împlini 4 ani pe 6 mai, când bunicul Charles va fi încoronat rege, și cu Prințesa Lilbet, care are aproape doi ani.

Într-un clip emoționant din episodul doi al documentarului Prințului Harry și al lui Meghan Markle de pe Netflix, Prințul Archie e filmat luându-și mama în brațe și pupând-o chiar pe buze. Întreaga scenă pare că se petrece chiar în camera băiețelului. Iată și capturile din serialul Netflix cu momentul special al lui Meghan Markle cu Archie.

În serial, cuplul Harry-Meghan a arătat o serie de fotografii adorabile și inedite din viața lor de familie alături de cei mici. Într-o altă imagine alb-negru, Meghan Markle și Archie stau pe fotoliu îmbrățișati, timp în care băiețelul ascultă povestea pe care mama lui i-o citește. Prințul Archie poartă un pulover cu dinozaur, iar părul îl are foarte buclat.

meghan markle si archie (1) jpg

De la lansarea serialului pe Netflix, în decembrie anul trecut, Prințesa Lilibet a trecut de o etapă importantă, ea a fost botezată la casa familiei lor din Montecito la începutul acestei luni, pe 3 martie. Nu au fost publicate încă fotografii de la botez, Prințul Harry și Meghan Markle au ales să îi protejeze pe copii de ochii publicului.

Gestul lui Meghan Markle cu Archie e controversat?

De-a lungul anilor, unele persoane publice au apărut în imagini pupându-și copiii pe gură. Unii i-au criticat pentru gest, alții au spus că doar e o dovadă de iubire.

Psihologul Keren Rosner a precizat că obiceiul ca părintele să-şi sărute copilul pe gură este neindicat. „În cazul copilului foarte mic acest gest este contraindicat înainte de toate din cauze care țin de igienă. Şi medicii recomandă să nu facem acest lucru din considerente legate de sănătatea copilului. Iar pe măsură ce copilul creşte, devine un gest cu încărcătură sexuală”.

„Copiii ştiu să facă diferența de timpuriu între un sărut între un băiat şi o fată, față de sărutul părintesc sau cel din prietenie. Mai ales că în zilele noastre observă astfel de modele pe stradă, în reviste, la televizor, sărutul pe buze fiind perceput ca specific între femeie şi bărbat. Acest lucru este evident şi la copiii de grădiniță, până la clasele 1-4, mai ales când unui băiat începe să-i placă o fetiță şi se mândreşte dacă s-au pupat pe gură.

Deci pentru ei are o semnificație puternică în ideea că le place o persoană de sex opus. Nu este o atracție sexuală conştientizată la acel moment, bineînțeles, dar ea există. De aceea, dacă părinții obişnuiesc să facă acest gest, copilul poate ajunge să fie confuz în ceea ce priveşte semnificația lui şi chiar să fie jenat. Mai ales că sunt părinți care fac acest gest şi în public”, a mai explicat Rosner, conform clickpentrufemei.ro.

Foto: captură Netflix, Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg