Momentul în care Meghan a ignorat un sfat al Reginei și a uluit-o cu răspunsul ei

10 aprilie, 2023

După ce a ajuns în preajma fostei suverane Elisabeta a II-a, Ducesa de Sussex n-a dat semne că ar vrea să se supună regulilor de Palat, iar într-o conversație unul ditnre răspunsurile actriței a lăsat-o uimită pe Regină.

meghan regina elisabeta a ii a profimedia

După ce a devenit membru cu drepturi depline al Familiei Regale britanice, atunci când s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan Markle a avut ocazia să fie adesea în preajma Reginei Elisabeta a II-a. Înainte de a părăsi Marea Britanie pentru a se muta în California împreună cu soțul și copiii ei, actrița a avut câteva momente tête-à-tête cu fosta suverană Iată ce dezvăluie expertul în Familia Regală britanică Robert Jobson în noua sa carte, "Our King", care va fi săptămâna aceasta în Marea Britanie. Cu toate acestea, mai multe extrase au fost deja divulgate în presa britanică.

Potrivit celor de la "Daily Mirror", în timpul unui interviu cu Meghan Markle, la scurt timp după ce a început povestea de dragoste cu nepotul ei, Regina Elisabeta a II-a a fost foarte surprinsă de unul dintre răspunsurile viitoarei mame a strănepoților ei, Archie și Lilibet. De fapt, Regina îi spusese lui Meghan Markle cât de fericită este că nepotul ei, Prințul Harry, "și-a găsit în sfârșit dragostea". Potrivit mai multor surse citate de Robert Jobson în cartea sa, Elisabeta a II-a a sfătuit-o apoi pe actriță să petreacă timp cu Sophie, contesa de Wessex, pentru ca aceasta să o poată ajuta să se integreze și să-și însușească regulile Casei Regale. Meghan Markle i-ar fi răspuns: "Îl am pe Harry". Cuvinte care au uluit-o pe suverană, lăsând-o să înțeleagă că nu e deschisă să-și facă "prieteni" printre membrii familiei.

Meghan Markle si regina Elisabeta  png

De când a decis să părăsească Anglia și să trăiască departe de familia soțului său, vorbele lui Meghan Markle au prins o nouă conotație: Harry îi era mai mult decât suficient, așa cum îi este și acum. Motivul? Poate fi unul romantic sau poate fi unul rebel. Numai ei doi știu, cu adevărat, care este acela, dar dacă Harry a lăsat totul pentru ea... și ea este suficientă pentru el.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg