Momentul în care Meghan a ignorat un sfat al Reginei și a uluit-o cu răspunsul ei

10 aprilie, 2023

După ce a ajuns în preajma fostei suverane Elisabeta a II-a, Ducesa de Sussex n-a dat semne că ar vrea să se supună regulilor de Palat, iar într-o conversație unul ditnre răspunsurile actriței a lăsat-o uimită pe Regină.

meghan regina elisabeta a ii a profimedia

După ce a devenit membru cu drepturi depline al Familiei Regale britanice, atunci când s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan Markle a avut ocazia să fie adesea în preajma Reginei Elisabeta a II-a. Înainte de a părăsi Marea Britanie pentru a se muta în California împreună cu soțul și copiii ei, actrița a avut câteva momente tête-à-tête cu fosta suverană Iată ce dezvăluie expertul în Familia Regală britanică Robert Jobson în noua sa carte, "Our King", care va fi săptămâna aceasta în Marea Britanie. Cu toate acestea, mai multe extrase au fost deja divulgate în presa britanică.

Potrivit celor de la "Daily Mirror", în timpul unui interviu cu Meghan Markle, la scurt timp după ce a început povestea de dragoste cu nepotul ei, Regina Elisabeta a II-a a fost foarte surprinsă de unul dintre răspunsurile viitoarei mame a strănepoților ei, Archie și Lilibet. De fapt, Regina îi spusese lui Meghan Markle cât de fericită este că nepotul ei, Prințul Harry, "și-a găsit în sfârșit dragostea". Potrivit mai multor surse citate de Robert Jobson în cartea sa, Elisabeta a II-a a sfătuit-o apoi pe actriță să petreacă timp cu Sophie, contesa de Wessex, pentru ca aceasta să o poată ajuta să se integreze și să-și însușească regulile Casei Regale. Meghan Markle i-ar fi răspuns: "Îl am pe Harry". Cuvinte care au uluit-o pe suverană, lăsând-o să înțeleagă că nu e deschisă să-și facă "prieteni" printre membrii familiei.

Meghan Markle si regina Elisabeta png

De când a decis să părăsească Anglia și să trăiască departe de familia soțului său, vorbele lui Meghan Markle au prins o nouă conotație: Harry îi era mai mult decât suficient, așa cum îi este și acum. Motivul? Poate fi unul romantic sau poate fi unul rebel. Numai ei doi știu, cu adevărat, care este acela, dar dacă Harry a lăsat totul pentru ea... și ea este suficientă pentru el.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton sursa foto  GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia foto  Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon  Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel  Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei  Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere  profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor  profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg