Momentul în care Meghan a ignorat un sfat al Reginei și a uluit-o cu răspunsul ei

10 aprilie, 2023

După ce a ajuns în preajma fostei suverane Elisabeta a II-a, Ducesa de Sussex n-a dat semne că ar vrea să se supună regulilor de Palat, iar într-o conversație unul ditnre răspunsurile actriței a lăsat-o uimită pe Regină.

meghan regina elisabeta a ii a profimedia

După ce a devenit membru cu drepturi depline al Familiei Regale britanice, atunci când s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan Markle a avut ocazia să fie adesea în preajma Reginei Elisabeta a II-a. Înainte de a părăsi Marea Britanie pentru a se muta în California împreună cu soțul și copiii ei, actrița a avut câteva momente tête-à-tête cu fosta suverană Iată ce dezvăluie expertul în Familia Regală britanică Robert Jobson în noua sa carte, "Our King", care va fi săptămâna aceasta în Marea Britanie. Cu toate acestea, mai multe extrase au fost deja divulgate în presa britanică.

Potrivit celor de la "Daily Mirror", în timpul unui interviu cu Meghan Markle, la scurt timp după ce a început povestea de dragoste cu nepotul ei, Regina Elisabeta a II-a a fost foarte surprinsă de unul dintre răspunsurile viitoarei mame a strănepoților ei, Archie și Lilibet. De fapt, Regina îi spusese lui Meghan Markle cât de fericită este că nepotul ei, Prințul Harry, "și-a găsit în sfârșit dragostea". Potrivit mai multor surse citate de Robert Jobson în cartea sa, Elisabeta a II-a a sfătuit-o apoi pe actriță să petreacă timp cu Sophie, contesa de Wessex, pentru ca aceasta să o poată ajuta să se integreze și să-și însușească regulile Casei Regale. Meghan Markle i-ar fi răspuns: "Îl am pe Harry". Cuvinte care au uluit-o pe suverană, lăsând-o să înțeleagă că nu e deschisă să-și facă "prieteni" printre membrii familiei.

Meghan Markle si regina Elisabeta  png

De când a decis să părăsească Anglia și să trăiască departe de familia soțului său, vorbele lui Meghan Markle au prins o nouă conotație: Harry îi era mai mult decât suficient, așa cum îi este și acum. Motivul? Poate fi unul romantic sau poate fi unul rebel. Numai ei doi știu, cu adevărat, care este acela, dar dacă Harry a lăsat totul pentru ea... și ea este suficientă pentru el.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg