Momentul stânjenitor trăit de Leonor, viitoarea regină a Spaniei! E ignorată și lăsată cu mâna întinsă

15 octombrie, 2024

Prințesa Leonor, viitoarea regină a Spaniei, a fost protagonista unui moment ciudat la evenimentul de sâmbătă, 12 octombrie, de Ziua Spaniei! A fost ignorată și lăsată cu mâna întinsă!

Prințesa Leonor Footo Profimedia jpg

Prințesa Leonor, în vârstă de 18 ani, care este moștenitoarea tronului Spaniei, a avut o apariție elegantă în ținuta sa militară în timp ce participat sâmbătă la parada din Madrid cu ocazia Zilei Naționale. Dar, în timp ce demnitarii strângeau cu entuziasm mâinile părinților ei, Regina Letizia și Regele Felipe, ea părea să fie ignorată.

Într-un videoclip ciudat filmat la recepție, Prințesa Leonor poate fi văzută întinzând mâna, așteptând același lucru de la demnitarii care treceai prin fața ei. Dar, crezând că a terminat oficialitățile ce i-a strâns mâna Reginei Letizia, o femeie, care purta o rochie cu model, a trecut direct pe lângă Prințesa Leonor fără să o bage inițial în seamă. 

Câteva momente mai târziu, încântată de discuția cu regina, o altă doamnă a fost atât de distrasă încât a ocolit-o inițial pe Prințesa Leonor, după care și-a dat seama și s-a întors să o salute. Din fericire, prințesa a văzut partea amuzantă a situației și nu a părut deranjată de situația stânjenitoare. 

Prințesa Leonor efectuează în prezent trei ani de serviciu militar în marină și a participat la eveniment purtând ținuta militară. Columbus Day este sărbătorită în Spania în fiecare an, pe 12 octombrie. Printre celebrări se numără o paradă militară la care participă cuplul regal, care s-a alăturat altor autorități la Plaza de Neptuno și împreună pentru eveniment, înainte de a prezida apoi ridicarea drapelului național spaniol.

Regina Letizia a Spaniei a fost însoțită de soțul ei, Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, care a prezidat parada militară de Ziua Națională, cunoscută în Spania drept Dia de la Hispanidad.

Din păcate, vremea nu a fost ideală, însă asta nu a împiedicat-o pe Regina Letizia să arate elegant, deoarece și-a asortat clasicul trench bej cu o rochie roșie, pantofi cu toc ascuțit și o geantă clutch în aceeași nuanță.

Foto: Profimedia, Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton cu Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
Emirul Qatarului și soția sa GettyImages 1487927337 jpg
FotoJet Mary jpg
Meghan Markle foto Archewell Foundation2 jpg
Principesa Sofia in fuchsia la Ziua Spaniei   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (6) jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (1) jpg
Principele Radu in uniforma militara in Polonia oct 2024   Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
Kate Middleton Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Royal Ascot Foto Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  sursa foto   Profimedia jpg
Principesa Elena la Dusseldorf oct 2024   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Regele Felipe, Regina Letizia si Printesa Leonor Foto Profimedia (1) jpg
Mary și Frederik la black tie, Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
FotoJet Kate (1) jpg